-

2014. szeptember 23., kedd

Számomra fontos, hogy környezetemben sok boldog ember éljen - interjú Horváth Adrien-el, a Cronos társkereső keszthelyi és zalaegerszegi irodavezetőjével

Horváth Adrien, a Cronos keszthelyi és zalaegerszegi irodavezetője jól tudja, hogy mai rohanó világunkban (a megfelelő alkalmak és lehetőségek hiányában) egyre nehezebb az ideális társ megtalálása. Pedig mindenkinek szüksége van egy igaz barátra, vagy társra az élete során, akiben megtalálja mindenkori támaszát. Adrien munkája során azt tartja a legfontosabb célnak, hogy minél több tartós és harmonikus párkapcsolat létrejöttét segítse elő. Külön hangsúlyt fektet arra, hogy felhívja az egyedül élők figyelmét: sosem késő ismerkedni, majd közösen alakítani, szebbé tenni jövőjüket.





  • Mióta foglalkozol személyes tanácsadással és miért választottad ezt a hivatást?

Több mint 10 éve foglalkozom tanácsadással, négy éve vezetem a keszthelyi és közel egy éve a zalaegerszegi irodát. Szép feladatként élem meg, hogy a hozzám forduló embereknek a segítségére lehetek. Szakmáimat mindig úgy választottam, hogy szem előtt tartva az emberi értékeket, közösen találjuk meg a megfelelő utat boldogságukhoz.

  • Zömében kik fordulnak hozzád segítségért? 

A hozzám fordulók között megtalálható 20 évestől 80 évesig minden korosztály, a legváltozatosabb szakmákat felsorakoztatva. Egyre többen keresnek meg, mert az elgépiesedett világunkban személytelenséget, és ismerkedési lehetőségek hiányát tapasztalják. 

  • Miben tudsz segíteni azoknak akik hozzád fordulnak?

Az egyedül élőknek, a lelkileg sérült embereknek nagy szükségük van önmaguk megerősítésére, hogy új kapcsolatot tudjanak kialakítani. Sok-sok beszélgetés során, a személyes elvárások megismerése után tudok segítséget nyújtani abban, hogy közösen megtaláljuk a párjukat. Azt, aki elfogadja jó és rossz tulajdonságaikat. A lehetőséget rájuk bízva, hogy kéz a kézben haladjanak tovább az örömteli hétköznapok és az élet olykor nehézségeket támasztó útján.

  • Hányan találtak párt segítségeddel?

Az irodáimban regisztráltak közel kétharmada egy éven belül megtalálja az elvárásainak megfelelő társat. Természetesen tőlük függ a további folytatás, hogy mennyire sikerül szorosra fűzni kapcsolatukat. Minden hozzám fordulót türelemre, elfogadásra és megfelelő önbizalom kialakítására bíztatok, mert ez nagyon fontos egy új kapcsolat kialakításakor. 

  • Megosztanál velünk 1-2 sikertörténetet?

Talán egyik legkedvesebb történetem: Gyula, aki már feladni készült a párkeresést, de beszélgetésünk eredményeként még egy esélyt adott annak, hogy segítségemmel révbe érhet. Pár hónap elteltével egy rövid köszönetet tartalmazó levelet kaptam tőle. Ezt követően nyáron barátaimmal beszélgettem a Balaton-parton, mikor a hozzánk közeledő vidám társaságból elém állt volt klubtagom Gyula, kézen fogva társával, Mártival, és örömtől ragyogó arccal köszönték meg, hogy az „utolsó esély” egy olyan találkozás volt (egy éve), melyet a mai napon házassági fogadalommal is megpecsételtek. Szívből jövő gratulációmat boldogan fogadták, mindannyian együtt örültünk a közös sikernek.

Egy másik kedves történet: az első „FőzőRandin” történt, hogy az ország másik részéről érkezett hozzánk Kati. A jó hangulatban eltelt este után indulni készültünk hazafelé, mikor egyik klubtagom, Jenő átadta Katinak a flörtkártyáját. Ezzel elkezdődött a kapcsolatuk. Azóta már életüket is összekötötték, és nagyon boldogok. 

  • Kiknek javaslod, hogy hozzád forduljanak segítségért?

A magába zárkózott, a megtört önbizalommal rendelkező, egyedülálló embereknek, és mindenkinek, aki az egyedülléttől menekülni szeretne. Személyes tanácsadásra, segítségre van szükség, akkor is, amikor nehézségbe ütközik az ismerkedés, akinek korlátozott lehetősége van új emberek megismerésére, vagy aki a kezdeti nehézségek átvállalását igényli.

A keszthelyi iroda elérhetőségei:
Cím: Keszthely Georgikon u. 7/a. Zalaegerszeg Kölcsey u. 25. II. emelet 3 ajtó
Telefonszám: 3630-8730266
E-mail: keszthely@ctk.hu

A zalaegerszegi iroda elérhetőségei:
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kölcsey u.25 II.em.3.
A telefonszám és az e-mail cím ugyanaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése