-

2014. szeptember 26., péntek

Régiségvásár, Gozsdu, Szüreti mulatságok - a Cronos Társkereső programajánló

Lévén, hogy ősz van, a mostani hétvége is a szüreti mulatságok forgatagáról fog szólni. Érdemes kimenni a szabadba, élvezni a vénasszonyok nyarát amíg lehet, jó idő ígérkezik. A szórakozás mellett, akinek kedve támad látogasson el a régiségpiacra is, talán megtetszik valami retro, valami régiség, ami kedves emlékeket idéz meg. Minden korosztály megtalálja a hangulatának megfelelőt.





NAGY BUDAPESTI KULTÚRZSIBI RÉGISÉGVÁSÁR 2014


Akinek van kedve és szereti az antik, retro dolgokat, régiségeket, látogasson el szombaton a Régiségvásárra, ami a Gozsdu udvarban kerül megrendezésre.  


A most induló régiségvásár minden szombaton 11-től 19 óráig fog üzemelni, aki tud menjen el, hátha kincsekre lel.




Szeptember 27-én, szombaton egész napos programokkal várják az őszt, Szent Mihály napját és a kis-farsang kezdetét.
A szüret megkezdésének alkalomból szüreti hangulatot teremtenek az Újpesti Szüreti Mulatságra érkezőknek. A gyerekek élvezhetik a játékbörze és kézműves-foglalkozások, bohóc műsor színes programjait. Az érdeklődők néptánc oktatáson-keretein belül belekóstolhatnak a tánclépések fortélyaiba is. Az estét 20 órától a Budapest Bár koncertje koronázza meg.



A rendezvény programja:
Vasárnap már reggel 9 órától kezdetét veszi a mulatság, lesznek hintóval felvonuló csikós lányok, szőlőáldás, majd a rendezvény ünnepélyes megnyitója után kezdetét veszi a szüreti felvonulás. Aki ellátogat a rendezvényre élvezheti a néptánccsoport művészeti produkcióját, a Fúvósegylet, a Kórus és a Lovasklub műsorát. Aki kedvet érez az esti táncos szórakozáshoz, mindenképp vegyen részt a 20 órakor kezdődő Nagytétényi Szüreti Bálon is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése