-

2014. szeptember 18., csütörtök

Főzdefeszt, Színházak Éjszakája, Nemzeti vágta, Zamat fesztivál - a Cronos Társkereső programajánló

A hétvégére is válogattunk számotokra színes programokat. Az idő is jónak ígérkezik. Aki teheti, vegyen részt a hagyományőrző és gasztronómiai rendezvényeken! Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!





Főzdefeszt

Budapesten hétvégén rendezik meg a kézműves sörök fesztiválját, a Főzdefesztet. Idén ennek a rendezvénynek a Nagymező utca és a Bajcsy utca ad helyszínt.
A finomságok mellett kiderül idén Magyarországnak mi a kedvenc kézműves söre, és az is napvilágot lát, hogy ki nyeri el 2014-ben az Év Sörfőzdéje díjat.


Színházak Éjszakája

Hétvégén tartják a Színházak Éjszakája rendezvényt 28 helyszínen, melynek célja, hogy megismertesse az érdeklődőkkel a következő évad színházi előadásait, gyermekprogramokkal és kézműves foglalkozásokkal, játékokkal készülnek a látogatók fogadására. Kipróbálhatjuk a szinkronizálás technikáját, a súgás gyakorlataival is megismerkedhetünk, többek között részt vehetünk a nyílt próbán is. Aki kedvet kap bulizhat a színészekkel is a kerti partik keretein belül, hiszen lehetőséget biztosítanak a színházak arra is, hogy a közönség találkozhasson kedvenc színészeikkel.

Nemzeti Vágta

A Hősök terén ismét részt vehetünk Budapest legnépszerűbb lovas gáláján. A Nemzeti Vágta nevet viselő esemény célja, hogy egy nemzeti hagyományunkat, népünk lovas kultúráját felidézzük. A Vágtán lovak és lovasok mérkőznek meg.
Komondor díszfelvonulás, lovas kaszkadőr és lovas íjász bemutató, ménes hajtás és számos izgalmas program várja a Hősök terére érkezőket.


Debreceni ZAMAT Pálinka és Pároskolbász Fesztivál

A hétvégén Debrecenbe látogatók élvezhetik a ZAMAT Pálinka és Pároskolbász Fesztivált. A rendezvény keretein belül az ország legfinomabb pálinkáit és gasztronómiai különlegességeit kóstolhatják meg a vendégek. Színvonalas programokkal, koncertekkel, kézműves kiállítókkal kívánnak izgalmas élményt biztosítani az impozáns helyszínre érkezőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése