-

2014. augusztus 1., péntek

Strandok éjszakája, Balatonalmádi Borfesztivál, Balaton Bike Fest, Aida - a Cronos hétvégi programajánlója

Ezen a héten az időjárás sajnos nem igazán kedvezett a nyaralóknak, de ha hinni lehet a meteorológusoknak, a hétvégén már kegyes lesz hozzánk a természet. Programajánlónkban ezúttal is igyekeztünk olyan programokat kiválogatni nektek, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót: családosok, kapcsolatban lévők és szinglik, idősebbek és fiatalabbak egyaránt. Kellemes hétvégét, jó pihenést kívánunk nektek!



 Strandok éjszakája

Országszerte, immár ötödik alkalommal rendezi meg a Magyar Fürdőszövetség augusztus 1-én, pénteken a Strandok éjszakáját. A rendezvényen részt vevő fürdők és strandok különleges programokkal, hosszabbított nyitva tartással és sok esetben kedvezményes belépőkkel várják a vendégeket. Az eseményt azért ebben az időpontban szervezik meg, mert az égbolton augusztusban gyakran figyelhetünk meg hullócsillagokat és egy forró nyári éjszakán mindenkinek kellemes időtöltés az éjszakai fürdőzés. A fürdők jelentős része éjfélig tart nyitva, azonban több fürdő éjjel 2, vagy akár 4 óráig is fogadja a vendégeket.

Balatonalmádi Borfesztivál

Ma nyitja meg kapuit a Balatonalmádi Borfesztivál, amit egészen augusztus 20-ig meglátogathattok. A rendezvény ideje alatt minden nap zamatos borokkal, zenével és tánccal várják a szórakozni vágyókat a szervezők a Wesselényi strand főbejárata előtt. Ha a Balatonnál nyaraltok, ne hagyjátok ki!




Balaton Bike Fest

A sportos életmódot kedvelőknek ajánljuk ezt a fesztivált, ahol mindenkit szeretettel várnak, versenyzőként és nézőként egyaránt. A rendezvény a látogatóknak ingyenes, az indulóknak pedig egy jelképes nevezési díjba kerül. Különböző nehézségű távokon lehet elindulni, így a bringázni vágyók egész biztosan megtalálják a nekik megfelelőt. Jó tekerést!




Aida

Verdi világhírű operája a Margitszigeten, a Magyar Állami Operaház művészeinek előadásában szabadtéri bemutatóként kerül színre. Az Aidát a helyszín adottságaihoz alakított egyedi hangzás- és látványvilággal, külföldi sztárvendéggel a főszerepben mutatják be. Az egyiptomi hadvezért Thiago Arancam brazil-olasz sztártenor alakítja, aki a szervezők meghívását elfogadva először mutatkozik be Magyarországon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése