-

2014. július 31., csütörtök

Legfőbb célom, hogy minél több boldog embert lássak magam körül - interjú Csiba Tamással, a gyöngyösi Cronos Társkereső Iroda vezetőjével

Csiba Tamásnak, a gyöngyösi Cronos Társkereső Iroda vezetőjének minden ügyfele külön egyéniség, így mindenkivel személyre szabottan foglalkozik. Tamás szép eredményeket könyvelhet el a tartós együttélések és házasságok terén egyaránt. Úgy érzi munkájának ez az igazi gyümölcse. Legfőbb célja, hogy nagyon sok boldog embert lásson azok között, akik hozzá fordulnak segítségért.




  • Mióta foglalkozol személyes tanácsadással és miért választottad ezt a hivatást?
14 éve foglalkozom személyes tanácsadással és azért választottam ezt a hivatást, mert mindig jóleső érzéssel tölt el ha egy általam összehozott párt boldognak látok!
  • Zömében kik fordulnak hozzád segítségért?
Azok a társkeresők fordulnak hozzám, akik vállalják személyiségüket, és hiteles társkeresőkkel szeretnének megismerkedni. Fiatalabbak és a már több kapcsolatot, akár házasságot is maga mögött tudó korosztály egyaránt.
  •     Miben tudsz segíteni azoknak, akik hozzád fordulnak?
Segítek nekik megismerni saját magukat és  együtt feldolgozzuk azokat a párkapcsolati problémákat amiket előítéletként építettek az életükbe.
  •     Hányan találnak párra a segítségeddel?
Mindenkinek a személyiségének megfelelő társat közvetítem, úgy hogy figyelembe veszem a saját ízlését és igényeit.
  •   Megosztanál velünk 1-2 sikertörténetet?
 A 62 éves Lászlónak az 50 éves Ildikó tetszett meg. Össze is jöttek az én segítségemmel, de a hölgyet zavarta a korkülönbség. Végül győzött a szerelem, már másfél éve együtt vannak. Egy másik sikertörténetem Éva sztorija, aki első beszélgetésünk után mindössze két hetet adott magának ahhoz, hogy megtalálja a párját. Mivel ez ilyen rövid idő alatt nem történt meg, töröltetni akarta magát. Én viszont nem hagytam, hogy ilyen gyorsan feladja! Így megismerhette élete párját, Józsefet, akivel 10 év óta együtt vannak.
  •     Kiknek javaslod, hogy hozzád forduljanak segítségért?
Azoknak a korrekt és egyenes embereknek akik nem akarnak csalódni, akiknek nincs idejük vakrandizni, vagy hosszú ideig levelezgetni, ugyanakkor legnagyobb érték számukra egy igazi érzelmi alapú párkapcsolat.

A gyöngyösi Cronos Társkereső Iroda elérhetőségei:
Cím: 3200 Gyöngyös, Halászi utca 25.
Telefon: 06202496840
E-mail: csibatamas@digikabel.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése