-

2019. október 7., hétfő

„Nem az évek számítanak...” - Katalin és Feri sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Tizenévesen az ember még gyakorlatilag elképzelhetetlennek tartja, hogy egy bizonyos életkor felett léteznek olyanok, akik társat keresnek, méghozzá internetes társkeresőn keresztül.




Aztán ahogy telnek az évek, gyűlnek a tapasztalatok a világról, az életről, a jóról és a rosszról, családról, boldogságról, bánatról, magányról, lezárásról, újrakezdésről, és arról, hogy a Nagy Kerék bizony forog tovább, és rajtunk is múlik, képesek vagyunk-e forgatni, vagy csak forgunk vele együtt.


Soha nem szabad feladni, nem győzzük eléggé hangoztatni életünk során.

Katalin és Feri története csak egy a sok közül... csak egy azoknak a történeteknek a sorában, amelyek két szeretetre vágyó szív egymásra találásáról szólnak, és noha első ránézésre átlagosnak tűnik, higgyük el, hogy cseppet sem az. Mert ez az ő történetük. Az ő kettőjüké. És ennek fényében már nem lehet átlagos.

Mert számukra a legfontosabb a világon.

„Körülbelül másfél éve itt ismerkedtünk meg és írogattunk egymásnak. Telefonszámcsere volt, beszélgettünk sokat, ezek után bejelöltük egymást. Itt lakik közel hozzám Székesfehérváron, és hozzám is fog költözni hamarosan. Köszönöm a szervezőknek, hogy esélyt kaphattam itt a társam megtalálásához 70 évesen. Üdvözlettel: Katalin”

Nagyon sok boldogságot kíván a továbbiakra nézve a Cronos csapata!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése