-

2019. április 17., szerda

Itt a tavasz! Hová menjünk randizni?

Tavasszal a természet felébred, és a levegő is szerelemmel van tele.  Virágoznak a fák, döngicsélnek a méhek, és még a nagyvárosokban is, a betonrengetegben is érezni, hogy itt a megújulás ideje.



Itt a tavasz! Hová menjünk randizni?

Ha szeretnél egy különleges első randit szervezni, vagy szeretnétek egy kicsit feldobni már meglévő kapcsolatotokat, van néhány ötletünk, amik után a többi már tényleg csak rajtatok fog múlni.

Tóparti séta

Mi lehet romantikusabb egy sétánál a tóparton, miközben hét ágra süt, vagy éppen lemegy a nap?  Használjátok ki a jó időt, és töltsetek egy kis időt együtt a  természetben, miközben a háttérben csicseregnek a madarak. Ha ilyen környezetben vagytok, egészen biztosan tudtok valamiről beszélni, ha másról nem, hát magáról a szerelemről.

Állatkert

Egy állatkertben a sétálgatáson kívül ehettek vattacukrot, készíthettek mókás képeket, etethettek és simogathattok állatokat, vagy akár fagyizhattok is.

Piknik

Elő a kosarakkal, a plédekkel és kockás abroszokkal! Készíthetsz szendvicseket és süthetsz hozzá kekszet, vagy előállhatsz valamilyen komolyabb étellel is. Ha igazán romantikusra akarod venni a figurát, akkor mindenképpen csempéssz a kosárba pár szem epret, egy üveg behűtött pezsgőt és poharakat is. 

Túra

A testmozgásnak csak előnyei vannak, hiszen nagyon sok mindent megtudhatsz a másikról egy ilyen különleges helyzetben. Megtudhatod, hogyan alkalmazkodik az extrém körülményekhez, milyen az állóképessége, sőt még az is kiderülhet, hogy mitől képes kiborulni.

Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése