-

2018. február 21., szerda

Néhány jele annak, hogy őszintén szerelmes beléd a férfi, akivel együtt vagy

A szerelem megléte felől általában nem a szavak által nyerünk bizonyosságot. Elmondhatja a partnered naponta százszor is, hogy mennyire szeret, igazán mindig a tettek számítanak és határoznak meg egy kapcsolatot. Néhány jele annak, hogy őszintén szerelmes beléd a férfi, akivel együtt vagy

Ha az alábbi listát végigolvasva ismerősek lesznek a szituációk, akkor jó hírünk van: annak a férfinak valóban őszinték az érzései irántad!


Gyönyörűnek lát smink nélkül, kócos hajjal is.

Nemcsak akkor dicsér meg, amikor 10/10-es külsővel vacsorázni mész vele, akkor is bókol, amikor reggel felébred melletted.

Emlékszik arra, amit a jelentéktelenebb beszélgetések alkalmával mondasz neki.

Pénteken körmöshöz mész, nem jó a mérete az új szoknyádnak, összevesztetek valami hülyeségen a barátnőddel stb. Jelentéktelennek tűnő női témák, de neki ezekről is beszámolhatsz, figyelmesen fog hallgatni.

Nem nézegeti a telefonját, amikor veled van.

Jöhetnek a messenger pittyegések vagy értesítések, a te társaságodban nem fogja állandóan csekkolni ezeket.

Nem kell különösebb indok neki ahhoz, hogy meglepjen téged valamivel.

A kedvenc tábla csokid, pár szál tulipán az ágyad mellé – ezekhez nem kell évforduló vagy szülinap, csak az, hogy örömet akarjon okozni neked.

Nem mindig azt mondja, amit hallani akarsz, hanem azt, amire épp akkor szükséged van.

Nem vágja rá mindenre rögtön az „igent”, és nem bólogat mindig, mint az a bizonyos kutya, a hátsó ülésen. De mer őszintének lenni, a tanácsaival szeretne segíteni, ha szükséged van rá.

Elviseli az idegesítő dolgaidat.

Mindenkinek megvannak a fura, vagy éppen idegesítő szokásai, de ha igazán szeret, akkor nem cirkuszol állandóan ezek miatt.

Szívesen hozza ágyba neked a reggelit, vagy készít neked/veled együtt vacsorát.

Férfiként nem várja el, hogy kis köténykében állandóan te állj a konyhában, és szolgáld ki őt. Szívesen kel fel előbb egy kicsivel azért, hogy meglepjen egy kávéval vagy szendviccsel az ágyban.

Ha kell, lemond programokat miattad.

Nem azért, mert elvárod, azért, mert néha fontosabb neki a veled, mint a haverokkal töltött idő.

Igyekszik jóban lenni a családoddal.

Nem könnyű mosolyogva végighallgatnia az apád idegesítő vicceit, de igyekszik a legjobb formáját hozni ilyenkor, mert számít neki a szeretteid véleménye is.

Mer őszintének lenni, önmagát adja melletted.

Ha érzékeny, nem leplezi, és úgy alapjáraton: önmagát adja minden helyzetben, és neked sem kell magadat megjátszanod előtte.

Forrás: stylemagazin.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése