-

2018. február 14., szerda

Kérdések, amiket érdemes feltenned az első randin

A randizás kockázatos dolog, hiszen nem nagyon tudjuk, hogy milyen is az az ember, akivel éppen ismerkedni kezdünk. Az élet rövid, és bár izgalmas új embereket megismerni, mégis jobb biztosra menni, és elkerülni azt, hogy elpazaroljuk az időnket olyan emberekre, akikkel sajnos egyáltalán nem passzolunk össze. 



Kérdések, amiket érdemes feltenned az első randin

Íme, néhány egyszerű kérdés, amelyeket okosan beépíthetünk a beszélgetésbe, és így nagyon sok dolgot könnyedén megtudhatunk a másikról:


Miért vagy egyedül?

Vajon nincs kedve a kötöttségekhez? Keresi a nagy Őt? Csak alkalmi afférba szeretne belemenni? Túl nagy csalódás érte legutóbb? Ez most mind kiderülhet, ráadásul egyből világossá válthat számodra, hogy milyen szándékai lehetnek veled. Így egyből kiderül, hogy vajon csak egy egy éjszakás kalandra vágyik, vagy szeretné megtalálni (talán éppen benned) azt az embert, akivel leélheti az életét.

Hogyan végződött az legutóbbi kapcsolatod?

Mivel még most ismerkedtek, sokkal kevésbé kínos most túlesni ezen, mintha már együtt lennétek, és ezek az exes kérdések úgy hatnának, mintha csupán féltékenykedni akarnál. Abból, hogy hogyan ért véget a kapcsolat, meddig tartott, hogyan váltak el, milyen viszonyban vannak azóta, nagyon sok dolgot leszűrhetsz, ami hasznos információkat jelenthet számodra.

Elégedett vagy az életeddel?

Jól érzi magát a bőrében? Szereti a barátait, a családját, a munkáját? Vannak dolgok, amiket másképp csinálna, ha tehetné? Mit tesz azért, hogy elérje mindazt, amire vágyik? Vagy ha úgy érzi, hogy mindent elért, akkor hogyan jutott el ide? Mi az, ami az ő életét teljessé teszi? Vajon be tudna ebbe illeszteni téged is?

Szeretnél házasságot és gyerekeket?

Nem most azonnal, és nem is feltétlenül veled. De egyáltalán van-e benne szándék? Vannak-e ilyen tervei? Mindezt 5 vagy 15 éven belül szeretné? Vagy esetleg nem szereti a gyerekeket, és nem is szeretne sajátot? Miért van ez? Nagyon fontos minél előbb tisztázni, hogy vajon hasonlóan gondolkodtok-e ezekről a dolgokról, hiszen egy kapcsolat jó része ezen áll vagy bukik.

Forrás: stylemagazin.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése