-

2018. február 28., szerda

Ha már eleged van a szingli életből - randikihívások

Vannak időszakok, amikor kifejezetten áldott állapot az egyedüllét, aztán ezt is meg lehet unni. A sokszor kimerítő társkeresés, végül unalmassá is válik. Belefáradunk a szokásos körökbe és ettől csak még inkább bezárunk. 



Ha már eleged van a szingli életből - randikihívások

Itt van egy-két új kihívás, ami feldobja a randizási szokásaidat, és megtanít újra nyitottnak lenni.


Menj el, egy menő kulturális eseményre, minden második héten

Első sorban kimozdulsz, élményekkel gazdagodsz és nem utolsó sorban megadod a lehetőséget, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Egy előadáson vagy egy fesztiválon sokkal könnyebb és meghittebb beszélgetést kezdeményezni másokkal, mint egy hangos szórakozóhelyen. Tegyük fel, hogy mégsem ismerkedtél meg senkivel, sebaj, legalább jól érezted magad.

Tarts szemkontaktust és mosolyogj többet az emberekre

Két ember között a legrövidebb út, egy mosoly. Ezt mind tudjuk és milyen igaz! Tegyél egy próbát, kezd el tudatosan használni a pozitív kisugárzásodat, nyiss a világra. Mosolyogj rá az emberekre, nézz a szemükbe, sugározz magadból pozitív energiát, hiszen amit adsz, azt kapsz. Már egy-két nap után észre veszed majd, hogy valóban sokkal jobban vagy, sokkal pozitívabb, vidámabb és ezt a környezeted is meg fogja jegyezni. Számít, hogy hogy érzed magad, nem mellesleg egy mosolygós lány jobban vonzza a másik nem képviselőit is.

Ismerkedj társkereső appok nélkül

Az online felületek, nagyon kényelmesek és biztonságosak, de pont ez az egyik baj velük, nem mozdítanak ki a komfortzónádból. A kanapéról ülve könnyen húzogathatsz jobbra, balra, de nincs semmilyen más inger, semmi hatás. Legtöbbször beszélgetést sem kezdeményezünk végül, ha mégis, csak tőmondatokban, aztán el is megy a kedvünk. A való életben keresd a szikrát, menj és légy jelen az életben, kitudja kivel hoz össze a sors.

Kezdeményezz

Női-férfi szerepekről lehetne vitatkozni, mit illik, mit nem, és hogy ki kezdeményezzen előbb. Sok férfi szereti, ha a nő kezdeményez, vagy legalább is tesz egy kis lépést feléjük. Néha ezt is kipróbálhatnád, ha másért nem, legalább azért, hogy közeledj másokhoz. Add a tudtára az univerzumnak, hogy nyitott vagy az emberekre, így több esélyed lesz arra, hogy „küldenek” neked valakit.

Forrás: stylemagazin.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése