-

2018. január 24., szerda

Régimódi randiszokások, amiket újra divatba kellene hozni

Sajnos 2017-ben már szinte mindenki ismeri a „ghosting” kifejezést, a Tinderen történő balra, vagy jobbra húzás alapján derül ki, hogy találkoztok-e egymással és a „csak érezzük magunkat jól együtt” felkiáltás is szinten minden második ember száját elhagyja, ha komolyodni kezdene a dolog köztetek. 



Régimódi randiszokások, amiket újra divatba kellene hozni

Összegyűjtöttünk dolgokat, amiket igenis hiányolunk a 21. századból!


A határozott randira hívás

Nem, nem az összefuthatnánk, vagy lóghatnánk együtt valamikor, hanem a magabiztos szeretnélek látni. Ha azt akarjuk éreztetni, hogy tényleg érdeklődünk a másik iránt, akkor direkt módon kell kommunikálnunk, nem burkoltan.

Kiöltözés

Látsszon már egy kicsit az, hogy igenis készültünk, vártuk a találkozást! Ez nem azt jelenti, hogy tetőtől talpig öltözzünk úgy, mintha bálba készülnénk, csak hogy olyan ruhát, vagy felsőt vegyünk fel, amit a különlegesebb alkalmakra tartogatunk, ne az elnyűtt macinacinkat.

Apróság

Ne gondoljunk semmi extrára. Az is nagyon jól tud esni egy lánynak, ha kap egy csokit, csak úgy alkalom nélkül, vagy viszel neki egy virágot, amit akár a kertből téptél le. A gesztuson van a hangsúly.

El a kezekkel a telefontól!

Eleve tiszteletlenség a mobilodat babrálni, amikor valakivel próbálsz kapcsolatot kiépíteni. Nem egy olyan esetet látunk sajnos, hogy a párok egymás mellett ülnek, de beszippantja őket az online világ. Ne legyetek ti is ilyenek!

Ne várjatok szexet az első randin

Ne rontsunk ajtóstul a házba, adjunk időt a másiknak, mielőtt nekidöntenénk a falnak a randi első 5 perce után!

Ne késsetek!

Eleve bunkóság, főleg az ismerkedés elején. A pontosságunkkal azt bizonyítjuk, hogy fontos nekünk a másik, és tiszteletben tartjuk az idejét, tehát inkább legyünk valahol pár perccel korábban, mint hogy megvárakoztassuk őt.

Forrás: stylemagazin.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése