-

2018. január 10., szerda

Jelek, amik arra utalnak, hogy jó „barátnő-alapanyag” vagy

Azért fontos sorra venni ezeket a dolgokat, mert olyan sokszor hangoztatjuk az elvárásainkat, és pontosan tudjuk, hogy mit szeretnénk kapnia másiktól, azonban nem árt, ha ezek előtt inkább magunkba nézünk. 



Jelek, amik arra utalnak, hogy jó „barátnő-alapanyag” vagy

Ugyanis pont amennyire mi szeretnénk egy „tökéletes” partnert, nyilván a másik félnek is hasonló igényei vannak, így nem árt úgy viselkednünk, ahogyan mi is elvárnánk fordított helyzetben.


Szereted a biztonságot

Ebben az esetben nem arról van szó, hogy nem tudsz spontán lenne, azonban együtt jár azzal, hogy megbízható és következetes vagy, mely tényezők számos kutatás szerint a hosszú és biztos kapcsolat alapjai.

Ismered magad kívül és belül

Az önismeret minden emberi kapcsolatban nagyon fontos tényező, hiszen ha tisztában vagy az előnyös adottságaiddal és a hiányosságaiddal is, akkor ezeknek megfelelően tudsz gondolkozni és viselkedni, ez pedig számtalan szempontból megkönnyít egy párkapcsolatot.

Igazán tudsz szeretni

Ami igazából annyit tesz, hogy valóban kitartasz a másik mellett jóban és természetesen rosszban is. Nem csak egy rövid ideig, magas hőfokon égő szenvedélyes szerelemre vagy képes, hanem hajlandó vagy energiát és időt belefektetni egy kapcsolatba a nehezebb napokon is.

Készen állsz kitárni a szíved

Lehet, hogy folyton azt hangoztatod, készen állsz már egy kapcsolatra, azonban lehet, hogy a valóságban nincsen így. Ez csak akkor fog menni, ha az esetleges korábbi sérelmeken túl tudsz lépni, és nem rágódsz az előző szerelmeden, és valóban teljesen oda tudod adni a szíved a választottadnak.

Tudod, merre tartasz

Ahhoz, hogy a megfelelő partnert ki tudd választani, és te magad is megfelelő partner legyél, nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy milyen céljaid vannak életben, akár a karriered, akár a magánéleted terén. Az, hogy a céljaitok szinkronban legyenek, elengedhetetlen ahhoz, hogy jól működjön a kapcsolatotok.

Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése