-

2017. december 4., hétfő

„Kicsi a világ” - Márta és István sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Sokszor halljuk ezt a kifejezést. Váratlan helyen történő találkozások alkalmával szokták emlegetni, vagy esetleg akkor, ha kiderül, hogy két ember közös ismerősökkel rendelkezik.



„Kicsi a világ” - Márta és István sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Jelen esetünkben az előbbi variáció működött... Márta és István ugyanarról a helyről származtak, mindketten élték a saját életüket, ismerték is egymást, sorsvonalaik mégsem kapcsolódtak össze jelentősebben.


Mígnem...

Mindketten az online társkeresést választották, hogy megtalálják a boldogságot. A boldogságot, amit végül meg is találtak. Egymás személyében...

Márta így ír minderről:

„Én kezdeményeztem az ismerkedést tulajdonképpen, egy fénykép kérésével. Gondoltam, hogy Szeged és a lakóhelyem közötti távolság nem lesz akadálya az ismerkedésnek. Meglepő választ kaptam tőle, melyben közölte, hogy képet nem küld, mert ismerjük régóta egymást. Ez így is volt, hiszen egy településről származunk. A sors ilyen módon hozott össze minket. A hosszú levelezéseket találkozások követték, és ma már együtt élünk egyetértésben szerelemben, és az eljegyzés napja is közeledik. Ez valóban egy sikertörténet a számunkra! Köszönjük, hogy a Cronos közreműködésével rátaláltam a páromra!”

Köszönjük mi is, hogy a mi segítségünkkel lehettek boldogok!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése