-

2017. október 18., szerda

Ami cseppet sem vonzó egy nőben

A nők is hosszú listát tudnának készíteni arról, mit nem találnak vonzónak vagy egyenesen taszítónak a férfiakban, mi azonban most annak szeretnénk utánajárni, mi az, amit mi férfiak gondolunk lohasztónak a nőkkel kapcsolatban.



Ami cseppet sem vonzó egy nőben

A következő lista tartalmaz néhány olyan gondolatot, amin érdemes a hölgyeknek elgondolkozni.


 Az exek szapulása

Cseppet sem vonzó, amikor egy nő folyamatosan a régi partnerét szidja. Ez egyrészt azt feltételezi, hogy még mindig érez iránta valamit, másrészt pedig nem túl jó hallani, amikor bárkit megállás nélkül szapulnak. Arról nem is beszélve, hogy egyszer mi is lehetünk nála exek...

Non-stop ellenőrzés

Nincs is annál rosszabb, mint amikor valaki túlzottan ráakaszkodik a másikra. Nem kell folyamatosan hívogatni, írogatni, kérdezősködni, a nap minden percében abajgatni, hogy éppen mit és hol csinálunk.

Ne csak nekünk legyenek ötleteink

Nagyon unalmas tud lenni, ha folyton nekünk kell kitalálni a programot, kiválasztani egy mozit vagy egy éttermet. A hölgyek is bátran javasolhatnak elfoglaltságot, szóljon az bármiről, nem kell minduntalan a mi döntéseinkre hagyatkozni.

Túlzott smink

Alapvetően nincs semmi baj a sminkkel, amikor viszont azt látjuk, hogy a partnerünk arcán vastag vakolat, illetve cementréteg feszül,  az több mint kiábrándító.

Gügyögés

A kialakult becenevek természetesek egy kapcsolatban, mert esetleges közös eseményekre emlékeztetnek, ám semmi szükség arra, hogy kisbabának nézzenek minket, és a fülünkbe atyala-patyalázzanak.
 

Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése