-

2017. augusztus 14., hétfő

„Kölcsönös vonzalom” - Vali és Balázs sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Palackposta, szavazás, tesztfelkérés, randira hívás, tetszésjelzés küldése... társkereső oldalunkon mind-mind megragadható lehetőségek azok számára, akik első lépés gyanánt szeretnék jelezni a másik félnek, hogy szimpatikusak a számukra.



„Kölcsönös vonzalom” - Vali és Balázs sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Előfordulhat azonban, és bizony többször elő is fordul, hogy ez a szimpátia csak egyirányú, és a másik fél elutasítja a közeledésünket, vagy pedig egyáltalán nem is reagál rá.


Ne keseredjünk el! S legfőképpen ne adjuk fel a reményt, hiszen amennyiben komolyak a szándékaink, azt a valakit szeretnénk megtalálni, akiben sikerült szimpátiát ébresztenünk, és megkapjuk részéről a jelzést, hogy mi sem vagyunk számára közömbösek.

Ha pedig megvolt a kölcsönös vonzalom a két fél részéről, már bármi megtörténhet... Valival és Balázzsal meg is történt, amire minden társkereső vágyik.

„Nálatok kezdődött egy kölcsönös vonzalommal. Találkoztunk, azóta szinte folyamatosan chatelünk, szinte minden nap találkozunk, imádjuk egymást, és tervezzük a közös jövőt. Hihetetlen érzés újra határtalanul boldognak lenni. Köszönjük.”

Kívánunk nekik sok boldogságot közös jövőjükhöz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése