-

2017. július 17., hétfő

„Néha döcögősen indul... az autó is...” - Zsuzsi és Bálint sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Mindannyian hallottunk már Murphy törvényeiről, s közülük talán a legismertebbről: „Ami elromolhat, az el is romlik”.



„Néha döcögősen indul... az autó is...” - Zsuzsi és Bálint sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Apró kiegészítéseket is tehetünk ehhez az általános törvényhez, úgymint „nem csupán elromlik, hanem a legrosszabbkor romlik el”.


Bálint számára mindenesetre rosszul indult az első randevú - valamint az autó -, de olvassuk, ő hogyan ír minderről, valamint a folytatásról, amelyben a dolgok végül jóra fordulnak.

„Sziasztok! Az első sms után fel is hívtam jelenlegi párom, hogy másnap mennék is hozzá, mivel szerintem fontos a személyes találkozás, az első benyomás. Másnap el is küldte a címet, hogy hova menjek, persze hozzátette: „ugye nem versz át?” Erre én: „természetesen nem!”
Ezután beültem az autóba, bekapcsoltam a gps-t, és ahogy elindítottam az autót, egy nagy csattanás... az egyik görgő elszabadult. Nem az forgott le bennem, hogy mi van az autóval, hanem amit mondott: "ugye nem versz át?". Azonnal hívtam, de a kis aranyos már készülődött. A második hívásnál elmondtam neki, hogy van egy kis baj, nem tudok menni, mivel az autóm megadta magát. Erre a válasza: „gondoltam, tudtam, hogy ez lesz”.
Viszont ez után nem hagytuk annyiban. Három napig beszélgettünk telefonon, amikor csak tudtunk. A negyedik nap elkészült az autóm, és végre eljutottam hozzá, akit négy nap után úgy éreztem, már sokkal több ideje ismerek, és ő is így érzett. A történet vége happy, mivel a második randin már együtt is töltöttünk három napot. Igaz, csak hétvégente vagyunk együtt, de eddig úgy érezzük, hogy menni fog! :-)”

Sok boldogságot kívánunk nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése