-

2017. július 10., hétfő

„Félreértés után” - Krisztina és János sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Néha nem úgy sikerül az első találkozás, mint ahogy szeretnénk, sőt nem is jön össze elsőre, mivelhogy...



„Félreértés után” - Krisztina és János sikertörténete a Cronos Társkeresőn


De inkább olvassuk János beszámolóját, miként is esett meg velük ez a történet, aminek végül happy end lett a vége.

 
„Kedves Cronos! Lassan egy évvel ezelőtt regisztráltam az oldalra. Ki is szemeltem egy hölgyet, és mint később kiderült, én is szimpatikus voltam neki. Még aznap este fél nyolc körül, munka után, eszméletlen, hajnalig tartó levelezésbe kezdtünk. Leírhatatlan összhang volt köztünk az első perctől fogva! Két napra rá megbeszéltünk egy személyes találkozót. Én aznap reggel értem haza szolgálatból, izgatottan várva a délutánt. De, hogy mégis a legjobb formám tudjam hozni, ledőltem aludni. Csakhogy annyira kimerültem, hogy se az ébresztő, se a telefonhívás nem tudott felébreszteni, így sikeresen átaludtam az első randevút... Igen, tudom... higgyétek el, a nap napig lesül az arcomról a bőr, amiért ezt tettem vele.

A következő történt ezután.

A hölgy hazaért, én magamhoz tértem. Persze, amint az órámra néztem, egyből a telefonom után kapkodtam. A nagy ő-től csak egy üzenet volt a 17 nem fogadott hívás mellé: értem, rendben. :( Azt hitte, hogy direkt nem vettem fel, hogy felültettem. Hosszas bocsánatkérés után jött a megoldás, ami maga volt a csoda! Megbeszéltünk egy újabb találkozót, de még aznap estére!!! :) Soha életemben nem volt ekkora mázlim! El is jött az időpont, a megbeszélt helyen találkoztunk. Sablonszöveg, tudom, kövezzenek is meg érte, de egyből szerelmes lettem belé! Én csodálkozásom közepette a köszönés után még nem tértem magamhoz, de ő... ő csak annyit mondott, hogy: "Hát azt hiszem, én most megyek, jó?". Aztán elindult... Agyvérzés, szélütés, amit el tudtok képzelni, én abban a pillanatban kihordtam lábon. Egyszer csak megállt, rám mosolygott, és így szólt: "Csak vicceltem!" Ez volt a bosszú, amiért átaludtam az első, pontosabban a nulladik randink. :)

Ezután sétáltunk, beszélgettünk, háromszor kaptam ki tőle csocsóban, és közben fülig egymásba szerettünk. Még aznap éjjel mondta nekem: „Engem neked teremtettek!" Mármint, hogy őt nekem, remélem, értitek :) és, hogy mennyire igaza volt!!! Ugyanis mindez június 26-án volt egy éve. Azóta decemberben összeköltöztünk, és izgatottan vártuk a közös kuckónkban az első évfordulónkat. :) A Cronossal kezdődött anno minden! Köszönöm szépen! Remélem ti is olyan örömmel olvassátok majd soraim, amilyen örömmel én megosztottam veletek!”



Kívánunk nektek sok boldogságot a Cronos munkatársai nevében!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése