-

2017. május 15., hétfő

"Tükör és szerelem" - Erzsébet és József sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Regisztrálunk a társkereső oldalra, felvesszük a kapcsolatot a számunkra szimpatikus féllel, levelezésbe kezdünk, és néha nem is jutunk ennél tovább. Ám amikor egy apróság a segítségünkre siet...



"Tükör és szerelem" - Erzsébet és József sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Sokszor nem tudjuk, miként tegyük meg a következő lépést, hiányzik az a... "kis valami", ami lendíthetne a kialakulófélben lévő kapcsolaton.


Néha még a személyes találkozás sem történik meg rövid időn belül... Erzsébet és József régebb óta ismerték már egymást a Cronos Társkeresőről, de hosszú ideig csak levelezést folytattak, a találkozásig nem jutottak el. Ez viszont kiváló kezdetnek bizonyult. A döntő lépést végül Erzsébet tette meg, az a bizonyos "kis valami" neki köszönhetően került be kettőjük kapcsolatába.

Nem kifejezetten olyan dologról van szó, ami az első randevúkra jellemző, mint például egy romantikus vacsora, egy kedves meglepetés, sokkal inkább egy viszonylag hétköznapi cselekedetről, egy úgynevezett "férfimunkáról"... Erzsébet megkérte Józsefet, hogy szereljen fel a lakásában egy tükröt. Ez a kérés volt az, ami alkalmat adott a találkozásra, és a későbbiekben szerelmük kibontakoztatására.

Kívánunk mi is sok boldogságot Erzsébetnek és Józsefnek!

"Itt az oldalon ismerkedtünk meg. Először csak leveleztünk soká. Megkértem, hogy nem szerelne-e fel egy tükröt. Ez 8 hónapja volt, akkor láttuk először egymást, és azóta együtt élünk. Szeretetben, megértésben."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése