-

2017. március 6., hétfő

"Már kezdtem feladni a reményt" - Marcsika és Lajos sikertörténete a Cronos társkeresőn

Az on-line társkeresés nehézségeivel együtt is jó lehetőséget biztosít az ismerkedésre.

"Már kezdtem feladni a reményt" - Marcsika és Lajos sikertörténete a Cronos társkeresőn

Hihetünk-e annak a személynek, aki már az adatlapján sem valós információt ad meg önmagáról?

"Sziasztok!

Röviden szeretném el mondani a siker történetemet. Rövid, pár hónapos keresgélés, ismerkedés  alatt kapcsolatba kerültem néhány, vagy inkább úgy mondanám jó pár hölggyel. Volt néhány személyes találkozó is ami sajnos nem vezetett eredményre. De meg kell mondanom elsősorban az elképzelések a folytatásról voltak inkább mérvadóak, nem a szimpátia egymás iránt.

A hölgyek többnyire kedvesek, néha kezdeményezők voltak ami nagyban segített a személyes találkozás létre jöttében. Ami nekem nem volt szimpatikus, az az, hogy a hölgyek jó néhány esetben nem adtak magukról fotót vagy nem az aktuális képet tették fel magukról. Én azt gondolom, hogy ez az első olyan hiba, amire azt tudom mondani, hogy az illető hölgy már nem őszinte, hisz nem a valós, létező információt adta önmagáról. 

Már már kezdtem feladni a reményt és az említett okok miatt gondoltam nem folytatom tovább az ismerkedést, ám január elején kölcsönes szimpátia alakult ki köztem és a már páromnak nevezhető hölgy, Marcsika között. Ez a szimpátia nagy örömömre fokozódott és a személyes találkozó után tervezzük az össze költözést.

Nagy reményekkel tele várjuk immár együtt az életünk folytatását. Itt szeretném meg köszönni a Cronos társkereső klubnak a segítségét, hogy lehetővé tette a magányos életem felszámolását.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!"
Lajos

Sok boldogságot kívánunk Marcsinak és Lajosnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése