-

2017. február 6., hétfő

„Ha új kapcsolatba lépek valakivel, az majd egy kicsit segít” - Klára és József sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Miben tud segíteni egy új kapcsolat?


„Ha új kapcsolatba lépek valakivel, az majd egy kicsit segít” Klára és József sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Klára több évtizednyi házasság után elveszítette a társát és nagyon egyedül érezte magát. A trauma feldolgozásában József sokat segített neki.


Egy közeli hozzátartozó elvesztése mindenkinek fájdalmas. Meg kell próbálnunk elengedni őt, előre nézni és tovább lépni. Bármennyire nehéz is ezt megtenni, ha mi nyitunk a külvilág felé, a jó dolgok és élmények is megtalálnak minket. Klára a társkeresőnkre beregisztrálva megtalálta Józsefet, aki amellett hogy az új társa lett, támogatta őt a szeretett régi párja gyászolása során. Egy ilyen élethelyzet mindkét fél részéről nagyon komoly erőt és toleranciát kíván. Ezúton gratulálunk Klárának és Józsefnek és kívánunk nekik tartós boldogságot!



„Szeretném egy pár mondatban leírni a történetemet. 43 évnyi házasság után sajnos megözvegyültem, és nagyon egyedül éreztem magam. Úgy gondoltam, ha új kapcsolatba lépek valakivel, az majd egy kicsit segít átesnem a sok traumán. Köszönöm a társkeresőnek a lehetőséget, mivel a Cronoson megtaláltam a számomra fontos férfit! Röviden ennyit szerettem volna megosztani. Köszönöm szépen.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése