-

2016. november 21., hétfő

"Ez már nem lehet véletlen." - Ildikó és Tamás sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Bár kivételek vannak, de az első szerelemnek mindig vége lesz. Viszont mi van akkor, ha az első szerelemünk az igazi társunk?


"Ez már nem lehet véletlen." - Ildikó és Tamás sikertörténete a Cronos Társkeresőn

"Az első szerelemnek mindig vége van, de sosem múlik el. "  Miért is mondják ezt? Az első szerelemnél még fiatal az ember, talán pont a kamaszkorban találja el Ámor nyila. Változó korban vagyunk ilyenkor, és ezek a változások könnyen szétszakítják a párt. De ettől függetlenül az elsőt sosem felejtjük el.

Mikor szerelmes az ember, kortól függetlenül, mindig úgy érzi, hogy az aktuális szerelemnél sosem volt, és sose lesz erősebb. Mindent jónak, tökéletesnek érzünk az elején, majd jönnek a problémák. Ezek a problémák, vagyis a problémák nagyságai már korosztályonként változnak. Ami fiatalon szétválasztó ok volt, később, az idő múlásával, csak gyerekes apróságnak tűnik. Ha ilyenkor találkozik a két régi szerelmes, könnyen lobbanhat újra a tűz, és az érzés, hogy Ő az Igazi, újra előjön bennünk. Bár azt mondják, hogy felmelegítve csak a káposzta jó, szerintünk  nagyon jól is elsülhet egy újrakezdés. Már tisztábban lát az ember, ismeri a másikat, volt ideje átgondolni mindent, és tudja, hogy milyen nélküle.
De olyan is van, hogy valaki ott van előttünk, látjuk minden nap, majd évekkel később újra találkozunk, beszélgetünk, de végül egy egyértelműbb jel kell, hogy egymásra is találjunk. Tamás a végén úgy érezte, hogy ez már tényleg nem lehet véletlen. Sors vagy véletlen, mindenki döntse el magában, de a lényeg, hogy most nagyon boldogok együtt. További sok boldogságot kívánunk!

"Mi már régen egy iskola által ismertük egymást. De az élet elsodort bennünket egymástól. Nekem is volt párom és neki is .Nyolc évig nem tudtunk egymásról semmit. Nem is kerestük egymást. Minek is? Hiszen kapcsolataink voltak. Az élet úgy hozta, hogy elváltam. Egy napon rokonomhoz mentem látogatóba, és jött velem szemben az utcán. Csak néztem rá furcsán mint aki délibábot lát. Beszélgetni kezdtünk, elmondtuk kivel mi történt. Aztán megint ment minden a maga útján. Nem találtam a párom,így gondoltam regisztrálok a Cronos-on. és láss csodát: megint felbukkant. Ez már nem lehet véletlen. Felvettük a kapcsolatot a Cronoson és most nagyon boldogok vagyunk. Köszönjük Cronos!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése