-

2016. szeptember 4., vasárnap

Új évszak, új esély a szerelemre

Azt gondolhatnánk, hogy a nyár vége egyet jelent azzal is, hogy az ismerkedési lehetőségek beszűkülnek, magányosabbak leszünk és a rossz idő még a kedvünket is elveszi a randizástól. Azért, hogy ez ne így legyen, olvasd el, hogy mit ígérnek neked a csillagok szeptemberre.

Új évszak, új esély a szerelemre





Minden hónap, minden évszak valami új, jó dolog kezdete lehet. Nincs ez másként szeptemberben sem, amikor már a hűvösödő idő mellett egyre jobban vágyunk arra, hogy megtaláljuk az Igazit.




Szűz
A csillagok szerint egy 23-a körül érkező randimeghívást mindenféleképpen el kell fogadnod. Próbáld meg jó érezni magad, és feledkezz meg a munkádról! Habár anyagi gondjaid akadhatnak, ne aggódj, sokkal jobb lehetőség vár rád. Az éved is jól fog alakulni, bár úgy érzheted, hogy mindent csak a pénz mozgat és egyre többre vágysz. A párkapcsolatodban, a családban, a pénzügyekben nagyon fontos számodra a biztonság. Ha ez hiányzik, arra bizony nem mindig reagálsz a megfelelő módon.

Mérleg

Nehéz időszak lesz ez a hónap a mérlegek számára, a bizalmi kapcsolatai megrendulnek: baráti, szakmai vagy rokoni kapcsolataiban fog bekövetkezni egy váratlan esemény. A hónap közepén, ha már van párja, megeshet, hogy minden semmiségbe beleköt majd, de szerencsére pár veszekedés után jóra fordulnak majd a dolgok. A hónap második felében nagy kalandokra számíthat minden mérleg, legyen szó akár szerrelemről, szexről. Rengeteg energiád lesz, ezeket a sportban tudod a leghatékonyabban levezetni. Mozgásra fel!
 
Skorpió

Az anyagi gondok a hónap első harmadában időnként depresszióssá tesznek. Gondok lehetnek majd a szerelemben, ismerekdésben, főleg akkor, ha még a randizási szakasz első felében jársz. Azok, akik komoly kapcsolatban élnek, a hónap vége felé vallják meg érzelmeiket a partnerüknek. A Merkúr és a Plútó szexuálisan túlfűtött estéket ígér. Vigyázz, ne helyezz túl nagy nyomást a  párodra vagy a randipartneredre.    

Nyilas 

A hónap végéig biztosan várnod kell a nagy áttörésre, ám ekkor egy olyan meghívásban fogsz részesülni, amit kár lenne nem elfogadni. Mondj igent! Aktívan fog telni a szeptember, rengeteg közösségi esemény és élmény vár, használd ki a lehetőséget, hiszen nem csak párra találhatsz ezeken az alkalmakon, de erős baráti vagy szakmai kapcsolatokat is kiépíthetsz.
     
Bak

Nyíltabbnak kell lenned, ha a szexről van szó és kicsit bátrabban ki kell állnod magadért. Ha mindenki azt látja, hogy túlságosan kedves és konfliktuskerülő vagy, nem kaphatsz őszinte visszajelzéseket másoktól. Szerencsére a hónap végén összeszeded önérvényesítő készségedet, és határozottan érvényesíted jogaidat. Ha családi vállalkozásod megindul a lejtőn, a hónap végén érdemes lenne kilépned, hogy jövedelmezőbb állás után nézz.         

Vízöntő
A pénzügyi nehézségek ősz elején nem kerülnek el, ne kérj tanácsot senkitől, bízz magadban és ne vegyél fel hitelt sem. A hónap második harmadában tegyél fel kényes kérdéseket, akár azoknak is, akikkel randizol és még nem ismeritek kellőképpen egymást. Ha a karriered megtorpan, és nyomaszt az anyagi bizonytalanság, akkor valaki, akihez gyengéd szálak fűznek, bíztathat a továbblépésre.

Halak

Ne tűrj el mindent! Ha mindent eltűrsz, azzal hosszú távon csak ártasz magadnak. Ha egyszer lecsap rád a szerelem, nem szívesen nézel szembe a nehézségekkel, tökéletlenségekkel. Inkább úgy teszel, mintha a gondok nem is léteznének, és csendben várod, hogy elmúljanak. Pedig ez rossz taktika. Ne csak a rosszra figyelj, bókolj és szeress, meglátod viszonzásra talál. 

Kos
A változások ideje ez neked, készülj fel rá. Rengeteg feladat vár a munkahelyeden, és az állandó túlórázás vagy az unalmas hétköznapok a hónap elején rossz hatással lesznek a szerelmi életedre. Forrósítsd fel a hangulatot magad körül! Vannak barátságok, amelyek véget érnek, szerelmek vagy komolyabb kapcsolatok, amelyek nem bizonyulnak tartósnak. A szakítás fáj, de abban a világban, ahol minden elkezdődik, véget is ér, a szeretet azzal a kockázattal jár, hogy a lélek megsebesül. Ha a hónap végén szeretnél kibékülni vele, járj a kedvében! Az alkalmazkodás és némi kompromisszum kezes báránnyá teszi a pasikat.   

Bika

Izgalmas időszakra számíthatsz a munkád területén. A szerelemben pedig felejtsd el a gátlásaidat, és legyél te a kitartás bajnoka. Vigyázz, ha már kialakulóban van egy kapcsolatod, akkor a féltékenységgel kell megküzdened, oszlasd el a párod bizonytalanságát. Ami a vállalkozásodat illeti, és ura akarsz maradni az ügyeidnek, ne add át az irányítást másoknak, különben újra és újra becsapnak, és elveszíted a kontrollt a saját pénzügyeid felett.    

Ikrek
Sikeres lehetsz a szerelemben, az ellenkező nem képviselői elkényeztetnek, de tudnod kell dönteni, ha több lehetőség is adódik, küldönben nem számíthatsz békességre. Természetesen lesznek olyan napok, amikor szükséges a vita. Választottaddal töltsetek minél több időt együtt, hiszen ez teszi szorosabbá az érzelmi köteléketeket. A hónap végén megtanulod úgy beosztani az idődet, hogy teendőid mellett a szórakozásra is maradjon, de az is lehet, hogy gyermekvállalással fogjátok szorosabbra szerelmetek szálait.      

Rák 
A kerriered váratlan fordulatot vesz, új beosztás vár rád, kevesebb szabadidőd lesz. Ha úgy érzed, hogy már nem bírod a hajtást, nyugodtan kérj segítséget. Ha már kialakulóban vagy egy kapcsolat, akkor hónap vége felé tisztázódni fog, hogy hányadán álltok. Ha ez sikerül, akkor nagy változások várnak rád - költözés, új munka vagy egyéb nagy léptékű ugrásra számíthatsz.     

Oroszlán  
A gyakorlatiasságból kaphatsz leckét ebben a hónapban - meg kell tanulnod a födön járni.  Még lehet, hogy egyedül vagy, de nyisd ki a szemed: valaki már régóta próbál a kegyeidbe férkőzni. Kezdetben azt érezheted, hogy teljesen más síkon mozogtok, de hamar rájössz, hogy ez nem ok arra, hogy eltávolodjatok egymástól, gy próbát mindenféleképpen megér. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése