-

2016. augusztus 7., vasárnap

"Nem akartam írogatni" - Timi és Feri sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Gratulálunk Timinek és Ferinek, akiknek úgy sikerült megismerniük egymást, hogy hosszadalmas online levelezgetésbe bonyolódtak volna. Nekik a telefon hozta meg a sikert.


"Nem akartam írogatni" - Timi és Feri sikertörténete a Cronos Társkeresőn



Nem meglepő, hogy minden ember másként kezd neki a társkeresésnek, vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy online vágjanak bele, megint másoknak pedig a személyes kapcsolatfelvétel jelent gondot.


Timi ugyan regisztrált az online társkeresők világába, de már az elején elhatározta, hogy nem fog abba a hibába esni, mint sokan mások, hogy csak plátói kapcsolatot alakít ki valakivel, leveleken keresztül:

"Regisztráltam, már sokadszorra, de a korábbiakkal ellentétben most megfogadtam, hogy nem válaszolok egy levélre sem, hanem inkább a telefont fogom szorgalmazni, nem akartam már írogatni, konkrétumok kellettek. Gyakran nem is válaszoltam a megkeresésekre, Feri mintha megérezte volna, hogy mit kell tennie, elkérte a telefonszámomat és még aznap este felhívott.
Sokat beszélgettünk, nagyon tetszett a hangja. Nem beszéltünk meg találkozót, nem is maradtunk semmiben, mikor letettük, másnap megint hívott, ugyanabban az időpontban. És ez így ment hetekig... Amikor már szinte minden fontosabb kérdést átrágtunk, persze azt is tudta, hogy hol lakom, egyik alkalommal közölte, hogy lent vár a parkban, ha gondolom menjek le és folytassuk személyesen. Persze, volt kedvem."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése