-

2016. augusztus 13., szombat

Ági és Feri sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Az online társkeresés közvetetten is segíthet abban, hogy megtaláld a párodat. Ági és Feri sikertörténete egy példa erre.

"Zöld utat kaptam..." - Ági és Feri sikertörténete a Cronos Társkeresőn

 


Már korábban is kaptunk olyan sikertörténeteket, amelyek bebizonyították, hogy az online társkeresés akkor is sikeres lehet, ha nem leveleztek az oldalon keresztül. Feri üzenete egy teljesen új előnyére mutat rá az internetes keresgélésnek:



"Egy helyen dolgoztunk, tudtam, hogy van barátja, a karácsonyi ünnepségen találkoztam is vele. Ági már akkor is nagyon tetszett, de sajnos így le kellett mondanom róla, sőt, próbáltam kerülni. Nem is beszéltünk.
Valamikor nyár elején úgy döntöttem, hogy szerencsét próbálok az interneten is, hátha találok valakit, aki szimpatikus. Az adatlapok között megláttam egy lányt, aki nagyon hasonlított Ágira, aztán kiderült, hogy ő az. Gondolkozni kezdtem, először azt gondoltam, hogy a párja mellett kalandot keres, de ez nem vallana rá... Bizakodni kezdtem, mondjuk ez nem szép dolog, hogy szakítottak. 
Pár hétig figyeltem őt munkában, hátha kiderül valami, párszor beszélgettünk, végre elszólta magát, hogy már nincsenek együtt. Zöld utat kaptam, rögtön elhívtam randizni, jól alakulnak a dolgok."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése