-

2016. július 24., vasárnap

Színészek, akik annyira beleélték magukat a szerepükbe, hogy a valóságban is összejöttek

Előfordul, hogy a színészek élete összeolvad a munkájukkal. A vásznon vagy a TV képernyőn szerelemes párokat alakítanak és egy idő után, ha már nem forog a kamera, akkor is azok maradnak. Összegyűjtöttük, hogy kik azok a hírességek, akik a valóságban is együtt vannak.

Színészek, akik annyira beleélték magukat a szerepükbe, hogy a valóságban is összejöttek



1. Milo Ventimiglia és Alexis Bledel

Emlékeztek a Szívek szállodája című sorozatra? Ennek forgatásán talált egymásra a két színész. A kapcsolatuk négy évig tartott, majd elváltak útjaik egymástól. A színésznő viszont ésőbb egy kollégájához ment feleségül és azóta már első gyermeküket várják.



2. Emily VanCamp és Josh Bowman

A Bosszú című sorozatból ismert két fiatal színész a valóságban is egy párt alkotnak, igaz, egy kevésbé drámai és konfliktusos kapcsolatuk van a képernyőn kívül... Szerencsére.



3. Ginnifer Goodwin és Josh Dallas

A Hófehérke filmes verziójából lehet ismerős a két színész neve, akik annyira egymásba habarodtak a forgatáson, hogy azóta már össze is házasodtak és első gyermeküket várják. Igazi mesébe illő történet az övéké...



4. Jennifer Morrison és Jesse Spencer

A Doktor House két karaktere a sorozatban össze is házasodik,  egy darabig a való életben is egy párt alkottak, már az eljegyzésig is eljutottak, de sajnos véget ért a kapcsolatuk.



5. Nina Dobrev és Ian Somerhalder

A Vámpírnaplókban alkottak szerelmespárt, a sorozatban nagyon ellentmondásos volt a kapcsolatuk, sokáig a való életben sem merték felvállalni, hogy egymásra találtak.  Bár, állítólag az érzelmekkel nem volt probléma, mindketten odáig voltak a másikért, 3 éve mégis a szakítotás mellett döntöttek...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése