-

2016. február 5., péntek

Randi etikett - 11 tipp a következő szintre lépéshez

Az első találkozóra hatással lehet az, hogy izgulsz, az, hogy folyamatosan azon gondolkozol, hogy mit mondj és mit ne mondj és az is, ha nem tudod pontosan, hogyan is viselkedj. Most 11 alapvető dolgot szedtünk össze, amit ha betartasz, garantáltan lesz második randi is.



Gyakori probléma a társkeresőknél, hogy annyira izgulnak az első személyes találkozón, hogy nem keltenek jó benyomást, és mivel tudjuk, hogy manapság már gyorsan ítélünk, elképzelhető, hogy ezzel egy gyümölcsöző párkapcsolat lehetőségét veszítik el.

Pedig nem komplikált dolgokról van szó, mégis ha az első randin figyelsz pár apróságra, akkor nagy valószínűséggel szimpatikusnak fog találni a partnered. A szimpátia pedig elengedhetetlen a továbblépéshez.

Ha az első találkozás jól sikerül, akkor követni fogja még pár, hogy jobban megismerhessétek egymást és még akkor sem biztos, hogy úgy döntötök, szeretnétek párkapcsolatba lépni.

De van olyan párkereső, aki a továbblépés lehetőségét veszíti el csak azért, mert nem tudta az első találkozás alkalmával a legjobb oldalát mutatni.

Ezekre figyelj és neked nem lesznek ilyen problémáid:

1. Legyél ott időben.
2. Tedd félre a telefonod
3. Fogadd el, hogy furcsa is lehet az első találkozás
4. Legyél őszinte azzal kapcsolatban, hogy mit keresel
5. Tiszán fogalmazz a körülményeiddel kapcsolatban
6. Ne ítélkezz
7. Tartsd a szemkontkatust
8. Figyelj rá
9. Kérdezz, érdeklődj bátran
10. Ne beszélj az exedről
11. Ne félj rövidre fogni a randevút

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése