-

2016. február 1., hétfő

"Köszönet a Cronos Társkeresőnek" - Szabolcs és Csilla sikertörténete

Még szerencse, hogy nem adták fel... Ma már együtt vannak és boldogabbak, mint valaha. Mindenkinek van egy párja, aki tökéletesen illik hozzá, ez Szabolcs üzenete a többi társkeresőnek.




Egy vasárnapi napon gondoltam böngészgetek egy kicsit hátha találok egy színpatikus lányt akivel beszélgethetek, ismerkedhetek és meg találtam. A lányt, aki mindenben megfelelt, az alapján, amit leírt magáról így hát tettem egy próbát és írtam, hogy van-e kedve megismerkedni velem.

De 2-3 napig nem jött válasz, már majdnem lemondtam róla, amikor is jött egy levél, hogy ő is szeretne megismerni és ad magának és nekem egy esélyt! Hiszen sok-sok próbálkozás és kudarc után már belefáradt a keresgélésbe így mint utólag kiderült tényleg én voltam az utolsó személy, akivel ismerkedni próbált. Néhány levelet váltottunk aztán megbeszéltünk egy találkozót. Azért nem randira hívtam mert sok tapasztalatom van már ezen a téren és jobb ha találkozót kérsz.

Ami nagyon fontos, amíg levélben ismerkedtek, tudd meg milyen virágokat szeret a lány, én ezt tettem és kapott is, amivel már szereztem egy nagyon jó pontot nála! A találkozó jól sikerült és megbeszéltünk egy következőt, de az már randi volt! Most már 1 hónapja vagyunk együtt! Boldogan és harmonikusan! Szerelmesen... Köszönet a Cronos Társkeresőnek.

Ui: Kitartás mindenkinek megvan a tökélestes párja a világban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése