-

2016. február 11., csütörtök

"Addig nem sikerült megtalálnom az Igazit, amíg nem magamat adtam.” - A tökéletes társkereső profil

Most megmutatjuk, hogy milyen szófordulatokat, mondatokat és trükköket kell bevetned ahhoz, hogy népszerű legyél az online társkeresők világában. Kíváncsi vagy a párkeresők aranyszabályára?



Sokan elkövetik azt a hibát, hogy fejest ugranak a mély vízbe, regisztrálnak egy társkereső oldalra, ami talán nem is megfelelő a számukra, létrehoznak egy profilt, ahova talán nem is töltenek fel fényképet, a bemutatkozó szöveg  megírását pedig csak halogatják. Ha eddig csak ötleted nem volt hol kezd el, olvass tovább.

Mit tegyél és mit ne, ha azt akarod, hogy sikeres legyél és hogyan állítsd össze úgy az adatlapodat, hogy az méltó módon reprezentáljon Téged?

Válassz jól felhasználói nevet

A jó név felkelti a többi társkereső érdeklődését, arra ösztönzi őket, hogy tovább böngésszenek az adatlapodon, hogy minél többet meg akarjanak tudni rólad. Használhatod a saját keresztnevedet is, de az azt sugallja, hogy nem fektettél sok időt és energiát a profilod összeállításában.

Jó példa: Városi Lány, Ne olvass tovább

Adj címet a bemutatkozódnak

Ennek lényege, hogy még a hosszabb szöveg elolvasása előtt szimpátiát ébressz a másikban. Nem kell rögtön nagy titkokat felfedned, inkább csak tedd kíváncsivá a többieket.

Jó példa:
“Az én szupererőm…”, “A lány, akiben minden megvan, kivéve…”

Mutatkozz be

Ne feledd, tele vannak a társkereső oldalak az ilyen és ehhez hasonló mondatokkal: “Szeretek kirándulni.”, “Imádok trambulinozni.”
Tedd valahogy különlegessé magad és olyan dolgot írj le, ami tényleg csak téged jellemez.

Jó példa: “Imádok kirándulni, annyi szép emlékem kötődik hozzá, például az, amikor véletlenül összefutottam a kedvenc énekesnőmmel egy teljesítménytúrán.”

Végül: A társkeresők aranyszabálya

Maradj végig önmagad, ha azt tartod szem előtt, hogy szerinted mi jön be a pasiknak, akkor sosem fogod megtalálni azt a férfit, aki tényleg illik hozzád. Craig Donaldson randitanácsadó könyvet is írt a témában és erre jött rá: “Mikor írtam a könyvemet több profillal is megpróbáltam társat találni, voltam én szexi nő és félénk lány is, de egészen addig nem sikerült megtalálnom az Igazit, amíg nem magamat adtam...”





2 megjegyzés:

  1. Tökéletesen egyetértek felesleges szerepet kutatni. Vagy kellek ugy ahogy vagyok vagy elfogadom a másikat annèlkül hogy uralkodni, bántani sajàt elvârâsaimnak megfelelövë nevelni semmi èrtelme. Kommunikáció, ôszintesèg, èlni ès èlni hagyni. Tisztelni a Màsikat, megbecsülni,erössitenie kell egy kapcsolatban a màsikat. Tudni kell bebocsajtani. Soha nem szabad azért kapcsolatban maradni csak hogy ne legyek egyedül, sajnâlatbòl, fèlelemböl. Köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Illette ha egy férfi megüt egyszer, legközelebb is meg fog. Egyszer egy alkalmi partnerem mondja, à párkapcsolat is üzlet 50-50 %.Amit elvàrok a màsiktòl úgy viselkedem Èn is. À férfi legyen férfi, à nö legyen nö. De mindig tudd mit akarsz. Ha valamit nem tudsz megbeszélni a problèmàkra, vâgyakra gondolok ugy hogy a másik nem mondja el a saját öszinte vèlemènyèt, annak ellenére hogy szeret ès mindenben partner. Hagyni kell. Nem bántani, kritizálni, szidni kell a másikat, hanem a Sajàt èrzeseimröl beszèlve, kèedezve a másik vèlemènyèt, közösen megoldani lehet egy problémát. Ha Nekem azt mondják egy kapcsolatban hogy mindent jòl csinálok az konfontâciokerülès, kèt emberen àll vagy bukik egy kapcsolat. De soha senki ne hagyja hogy megalàzzàk. Emberek vagyunk. Empátia.

    VálaszTörlés