-

2016. január 22., péntek

Szerettem őt - Kedvezményes jegy minden Cronos társkeresőnek a Rózsavölgyi Szalon jóvoltából

A Rózsavölgyi Szalon újból kedvezményes jegyekkel és extra akciókkal várja a Cronos Társkereső tagjait. A téma megint a szerelem, Györgyi Anna és Szilágyi Tibor tolmácsolásában.




Egy elhagyott meny és egy – a feleségét megcsaló, de soha el nem hagyó - após felkavaró története a darab, amely briliáns és életszerű dialógusok, viták, kitárulkozások, emlékek, párhuzamos történetek füzére.

„Mindig is voltak férfiak, akik csalják a feleségüket. Mennyire banális az egész történet. Hogy ez mindig így van. Hogy az vezeti őket, ami a gatyájukban van. Végül is csak szemet kell hunyni és magától elmúlik az egész. Tudomásul kell venni és kész. Kész, megvan. Túl vagyunk rajta... igaz? Ezt gondolja. Mindnyájan ezt gondoljuk."- mondja dühösen, kétségbeesetten, vádlón a történet hősnője. Ilyen egyszerű lenne? Ez lenne a megfejtése magánéletünk oly gyakori válságainak?
Az előadás mind a közönség, mind a szakma körében osztatlan sikert aratott:
„Györgyi és Szilágyi nagyon tudnak egymás szemébe nézni. De el is tudják kapni a tekintetüket, amikor úgy érzik, elég volt a kitárulkozásból. Eljátszanak egy folyamatot, ahogy két zárkózott ember kinyílik, ettől valamelyest megkönnyebbül, de legalábbis sok mindent megért, majd újra bezárul, bár tán már nem annyira, mint korábban.[...] Színházzá válik a pódium. Nem kell hozzá kulissza, süllyesztő, függönyre sincs szükség. Mivel a Rózsavölgyiben máskor is lépnek fel remek színészek, ezért sejthető, hogy akár gyakrabban lehet itt igazi színház, mint arra eleve elrendelt helyeken." Bóta Gábor – Népszava

Szereplők:
GYÖRGYI ANNA
SZILÁGYI TIBOR

Rendezte:
SZÁNTÓ ERIKA
Anna Gavalda: Szerettem őt
2016. február 17. 19.30

Eredeti jegyár: 4500 Ft

Cronos tagoknak: 30% kedvezménnyel csak 3150 Ft
A jeggyel plusz 15% kedvezménnyel vásárolhat a Rózsavölgyi Könyvesboltban az előadást követő 2 hétig.

A kedvezményes jegyre jelentkezési határidő: február 1.
Regisztráció: Itt


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése