-

2016. január 8., péntek

Lehet, hogy nem az Igazival randizol? - Menekülj!

Egy jó párkapcsolat felemel, segít, hogy a legjobbat hozd ki magadból és egészen biztos, hogy a boldog magánélet, az életed más területeire is hatással van. Már az első pár találkozásnál vannak arra utaló jelek, amik előre megjósolhatják, sikeres lesz-e a párkapcsolatotok vagy sem.




Szóval érdemes figyelni, levonni a megfelelő következtetéseket, főleg akkor, ha már régóta keresel párt és esetleg sűrűbben vannak randiaid.

1. Egy olyan ember, aki valóban illik hozzád látja az értékeidet, nem nyomaszt azzal, hogy hol is tartasz az életeddel, hanem inkább támogat, hogy minél hamarabb elérhesd a céljaidat.


2. A humor sok párkapcsolat összetartója. Sokkal könnyebben lehet venni az akadályokat, ha tudtok együtt nevetni, ha meg tudjátok nevettetni egymást és értitek a másik vicceit.

3. Az is meghatározza a párkapcsolatok sikerességét, hogy mennyire egyenesek a felek a vitás helyzetekben. Felnőtt módjára kell kezelni a konflikusokat és nem elbújni a felelősség elől.

4. Minden szerelemnek barátság az alapja, fontos,  hogy emberileg is kijöjjetek egymással, legyen közös témátok, meg tudjatok nyílni egymásnak, figyeljetek egymásra.

5. Ha nem tudsz megbízni abban a nőben vagy férfiben, akivel még csak kialakulóban van egy párkapcsolat, akkor nem éri meg továbblépni. A bizalom elengedhetetlen.

6. Manapság már nem lehet felhőtlen egy párkapcsolat akkor, ha mindenképpen ragaszkodik valamelyik fél a klasszikus női-férfi szerepekhez. Fontos, hogy a házimunkából is mindkét fél vegye ki a részét.

7. Ha nem látja mit rontott el az előző párkapcsolataiban és csak az exét hibáztatja, akkor valószínűleg nem tanult a hibáiból, így egy új kapcsolatban is könnyen elkövetheti majd azokat.

Forrás: HuffPost

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése