-

2015. november 16., hétfő

"Az esélyt mindenképpen meg akartam adni..." - Andrea és Kálmán sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Egy sikertörténet, ami tulajdonképpen három is. Nagyon örültünk Andrea levelének és a boldogságuknak is. Ismét kiderült, hogy szerencsés véletlenek márpedig vannak.



Ma már egy éves kapcsolatra tekinthetünk vissza. Sosem hittem volna, hogy ez valaha is megvalósul. Leírom megismerkedésünk történetét. Szokásos böngészésemet folytattam, amikor megnyitva a párom profilját, azonnal be akartam zárni, mert a csillagjegye skorpió, Németországban él, ráadásul nem is tetszett...

Véletlenül rákattintottam a "Tegyél fel egy kérdést" gombra a bezárás helyett. Fogalmam nem volt arról, hogy milyen kérést küldtem el. Másnap este kaptam egy hülye választ, amit nem tudtam elsőre értelmezni...alig vártam, hogy hazaérjek és lássam egészében az üzenetváltást. Így már értettem a gép által kreált kérdésre adott választ. Túl sok lehetőséget nem láttam a történetben, de az esélyt mindenképpen meg akartam adni. Elkezdtünk beszélgetni, először írásban majd Skype-on is, legtöbbször hajnali 4-5 óráig. 

Egy csodálatos embert ismertem meg személyében... Három hét után találkoztunk először, amikor haza jött Magyarországra, de akkor már mindketten tudtuk, hogy együtt akarunk élni. Nem tudom, hogy akkor ki vezette a kezem a félrekattintás idején, de ma hálát adok neki, hogy nem engedte bezárni az ablakot. Még ma is órákat tudunk beszélgetni telefonon, igaz csak havonta találkozunk, de szerintem egy kapcsolat legfontosabb építőköve a beszélgetés.

Példánkon felbuzdulva, németországi látogatásom után két fiatal munkatársa is ezen az oldalon talált társra. Igen szkeptikusak voltak mindketten, de ma már mindketten boldog párkapcsolatban élnek, egyikük fél éve, a másikuk pedig 4 hónapja.

Szóval mindannyiunk nevében: Köszönjük Cronos! A VISZONT NEM LÁTÁSRA!!!!!!!!!!!!!! Bocsiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! De ajánlani fogunk mindenkinek! Puszi Nektek!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése