-

2015. október 12., hétfő

"Nemsokára meg is csörrent a telefonom..." - Beatrix és Attila sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Beatrix és Attila sikertörténete kiváló példa arra, hogy a nők is kezdeményezhetnek és, hogy ebből a kezdeményezésből sikeres, komoly párkapcsolat is lehet.


A regisztrációmat követő körülbelül 3. héten kaptam egy üzenetet, ami szerint Beatrix szívesen megismerne, mert tetszem neki. Válaszoltam és azonnal megadtam a számomat neki azzal a szándékkal, hogy szóban azért mégiscsak könnyebb ismerkedni.
Nemsokára meg is csörrent a telefonom. Már a hangja is nagyon kellemes volt és nem egy üres hétköznapi ismerkedős fecsegés, hanem tartalmas, sokrétű ismerkedéssel egybekötött beszélgetés zajlott le köztünk.
Ahogy teltek a napok egyre többet beszéltünk telefonon. Hamar össze is tudtunk vitázni bármin... Volt, hogy azon vettük észre magunkat, hogy ha nem békülünk ki akkor végleg megszakíthatjuk eddigi ismeretségünket. Aztán jött egy hirtelen ötletem, hogy lemegyek hozzá vidékre, hogy megismerhessem személyesen is. Így is történt. Szombaton elmentem hozzá, 359 km-t utaztam.
A találkozásunk számomra nagyon pozitív élmény volt. Jobbat kaptam sokkal mint vártam. Nagyon csinos vonzó és okos nővel álltam szemben. Elmentünk beülni egy vendéglőbe és beszélgettünk. Persze, itt is sikerült kicsit veszekednünk de aztán megbékéltünk.
Másnap bemutatott a szüleinek, akik szinte az első pillanattól elfogadtak, ami elég ritka dolog. Azóta volt már egy komolyabb veszekedésünk, de mint az addigiakat, ezt is meg tudtuk beszélni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése