-

2015. július 27., hétfő

A párkapcsolatod Te vagy

Nem titok, hogy mindenki egy sor elvárással ugrik fejest a párkeresésbe és már az első találkozón azt listázza, hogy melyiknek felel meg a randipartnere és melyiknek nem. Az sem nagy titok, hogy valójában szeretnénk elérni valamit ezekkel a határozott elképzelésekkel.

Az elvárásaink nagy része valahogy visszatükröződik abban, ahogy látni szeretnénk vagy látjuk önmagunkat. Tulajdonképpen egy olyan partnert keresünk, aki bátorít minket arra, hogy elérjük azt az énképet, amilyennek a jövőben szeretnénk lenni.

De nem csak a jó tulajdonságok tükröződnek vissza, hanem a rosszak is. Amiben a legjobb az, hogy segít kívülről látnod önmagad, sőt ha megoldódik a párod problémája, akkor az azt jelenti, hogy a te életedben is változás következik be.

Különbözőségek és egyezőségek

Listázd ki, hogy mik azok a dolgok amik összekötnek és mik azok a negatívumok, amik esetleg elválasztanak a párodtól. Ezzel a módszerrel könnyebben el tudod fogadni magadban is és benne is a bosszantó dolgokat, ugyanakkor a hasonlóságoknak köszönhetően egy erős kötelék alakulhat ki közöttetek.

Találd meg a gyökerét mindennek

Ha valami bosszantó vagy bántó dolgot tesz a partnered, akkor találd meg a gyökerét a viselkedésének. Miért teszi az adott dolgot? Talán azt gondolod, hogy te sosem bántanád meg ilyen formában őt, pedig nagyon is elképzelhető, hogy a kiváltó ok magva benned is megvan.

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése