-

2015. június 4., csütörtök

Fotókérdés, fogas kérdés - Fotózást szervez a Cronos

Már beszéltünk arról, hogy milyen fotókat érdemes a bemutatkozód mellé feltöltened, mégis azt tapasztaljuk, hogy sokan egyáltalán nem látják el fényképpel ezt a felületet. Segítünk, hogy ezen most változtathass.

Most profi fényképész segít abban, hogy még vonzóbb legyen az adatlapod. Több figyelmet kell szenteli a fényképeknek, mert gyakran megesik, hogy a társkereső oldalakat böngészők, ezekre alapozzák a döntésüket. Ez alatt nem azt kell érteni, hogy csak a modellalkatú, modellkinézetű hölgyek és férfiak rúghatnak labdába, hanem azt, hogy sokkal nagyobb bizalmat ébreszt egy olyan bemutatkozás, ami mellé van fénykép csatolva. Persze, azt is megteheted, hogy csak a levelek mellé küldöd el a fotódat, nem muszáj mindenkinek látnia.

A Cronos fotómestere Száz Jenő tíz fényképből álló sorozatot készít a jelentkezőknek, amiket retusálva színes és fekete-fehér kivitelben is megkapnak. A fotózás körülbelül fél órát vesz igénybe a helyszín pedig Budapesten, a központi irodánál lesz.

Ha kíváncsi vagy Jenő munkáira itt megnézheted őket.

Árak:

Exkluzív és VIP ügyfeleinknek ingyenes, kiemelt csomaggal rendelkező tagjainknak 2000 Ft, bázis és online, valamint ingyenes Cronos tagoknak pedig 4000 Ft.

Időpontfoglalás és információk:

06204444153

geda.zsofia@ctk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése