-

2015. május 14., csütörtök

Szex a harmadik randin

A szex kényes kérdés lehet, főleg a kapcsolatok legelején. Vajon azt fogja gondolni a másik, hogy csak kihasználod? Vagy úgy fogja látni, hogy nem gondolod komolyan? Milyennek látja majd a tested? A kérdések záporoznak és a helyzetet tovább bonyolíthatja, ha már régen volt, hogy utoljára ágyba bújtál valakivel.

De az is más kérdéseket vet fel, ha valaki már nagyon régóta próbálkozik mondjuk egy online társkeresőn és a sok elküldött és válasz nélkül marad levél, a félresikerült randik után már könnyebben adja be a derekát...

Stella története tökéletesen leírja ezt az ellentmondásokkal teli helyzetet. Stella jóval az 50-en túl ismerkedett meg Mattel, akin már az első randin látszott, hogy mennyire határozott és, hogy mennyire határozott elképzelései vannak arról, hogy hogyan fog alakulni a megismerkedésük folyamata.

Nem sokkal az első találkozó után újra randira hívta Stellát. A kellemes sétálgatás közben spontán felajánlotta, hogy a hétvégére utazzanak el együtt valahova. Stella már úgy érezte, hogy jól ismeri Mattet, akinek az online adatlapja gondosan ki volt töltve, mindenféle információt tartalmazott, a munkájáról, az elvárásairól és talán még a személyiségéből is átszűrődött valamennyi még a monitoron keresztül is. Mégsem mert elsőre igent mondani a közös kirándulásra. Aztán valahogy úgy alakult, hogy mégis együtt töltötték a hétvégét. És annak ellenére, hogy Matt már elérkezettnek látta az időt arra, hogy szexeljenek, Stella mégis visszavonulót fújt. Félt attól, hogy hogyan reagálna a férfi a testére, a kinézetére. Egyszóval gyorsnak érezte a tempót, mert rég volt már, hogy hasonló helyzetbe került. Matt megértő volt, ami abból is látszik, hogy hazáig kísérte Stellát a szakadó esőben és végül csókkal váltak el egymástól. Az arra járó fiatalok csak úgy reagáltak, hogy összesúgtak egymás között: Látod ez az igazi szenvedély, én is ilyet akarok ennyi idősen.

Kíváncsiak lennénk a folytatásra, de annyi biztos, hogy ez a megerősítés kellett ahhoz Stellának, hogy jobban meg tudjon bízni a férfiban. A teste lehet, hogy nem változik meg és a ráncai sem tűnnek el, mégis nyugodtabb szívvel fog a közös hétvégére gondolni, amikor legközelebb hívja el a férfi. Reméljük lesz folytatása.

Forrás: The Guardian

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése