-

2015. május 7., csütörtök

Áttörhetetlen üvegfal - kötődés nélkül

Első ránézésre ez a férfitípus népszerűnek, valahogy megmagyarázhatatlanul vonzónak tűnik, és nem ritka, hogy a nők bedőlnek az álcájának.

Vannak olyan pasik, akik egyszerűen elérhetetlenek, és most nem arra gondolok, hogy nem lehet velük elmenni egy randira, nem lehet velük elkezdeni egy kapcsolatot, hanem arra, hogy miután már mindezen túlestetek, rádöbbensz, hogy még mindig köztetek van egy üvegfal, amit nem tudsz áttörni.

A szex egy erős kötelék lehet a párkapcsolatokban, ha a mindennapi problémák erre a területre is begyűrűznek, akkor két erős lábát veszítheti el a kapcsolat. A közhiedelemmel ellentétben a szex hiánya nem hűvös, távolságtartó partnerre utal, hanem elköteleződni képtelenről.

Miről ismerheted fel?

Rövid ideig tartó orgazmus:

Ha rá tudod venni a szexre, akkor eszméletlen szerető, de a végén vagy egyáltalán nincs orgazmusa vagy csak nehezen jut el a csúcsra és nincs megelégedve az érzéssel.

Nehezen tud a jelenben lenni:

Ha beszélgettek, együtt vagytok akkor látod a szemében, hogy teljesen máshol kalandozik.

Kerüli a szexet és az intimitást: 

Nem igazán látod meztelenül flangálni a lakásban és egy hosszabb ideje tartó kapcsolatban a szexuális együttlétek is megritkulnak, annak ellenére, hogy az elején még másként volt minden…

Pornó:

A pornó valamilyen szinten biztonságot ad neki, nem kell kötődni senkihez, csak befogadni a látottakat. Sőt, egy idő után akár függővé is válhat a szexfilmektől.

Ha rájöttél, hogy egy olyan emberrel kerültél össze, akinek elköteleződési problémái vannak, akkor el kell döntened, hogy vele akarsz-e lenni. Ha a válaszod igen, akkor meg kell tanulnod kezelni ezeket az apró elutasításokat, de a legjobb lenne, ha közösen tennétek meg ezt az utat, hogy lásd, mi zajlik benne, amikor dönt. Nehéz menet lesz...


Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése