-

2015. április 17., péntek

Így érheted el, hogy kötődjön hozzád

Ha azt szeretnéd elérni, hogy még jobban ragaszkodjon hozzád a kiszemelted, akkor kövesd ezeket a lépéseket. Igenis lehet dolgozni azon, hogy kötődjenek hozzád.

Ezek a praktikák nemcsak a párkapcsolat építésében működhetnek, hanem gyakorlatilag bármilyen emberi kapcsolatban, legyen szó akár a gyermekeidről, akár a szüleiről, vagy a barátaiddal való viszonyodról.


  1. Mondd el neki, hogy mit értékelsz benne: Nem elég ha érzi, ki is kell mondanod, hogy mi az amit szeretsz benne, mi az, ami miatt felnézel rá.
  2. Ne próbálj meg olvasni a gondolataiban…: azt add neki, amire valóban vágyik és ne azt, amiről te gondolod, hogy szeretné. Ezeket a dolgokat, egymás igényeit fel kell térképezni, nem éri meg tippelni. 
  3. Nevess vele: Az élet nem könnyű. Magvasan semmitmondó mondás ez...de tényleg érezhetitek úgy, hogy a világ összes gondja rátok szakad, mégis tudnotok kell felülemelkedni ezen. Nevess vele.
  4. Csináljatok valami félelmeteset együtt: Az ijesztő, félelmetes dolgok megemelik az adrenalin szintjét a szervezetben. Ha együtt csináltok valami őrültséget, akár az első randin is, akkor mélyebb kötődés alakul ki, mint ha csak egy kávéra ülnétek le.
  5. Kérdezz, de izgalmasan: Mindenki szereti ha érdeklődnek utána, de a megszokott “hogy vagy?” helyett tegyél fel kreatívabb kérdéseket. Például kérdezz rá, hogy mi volt a napjában az a dolog, amit a legjobban élvezett. 
  6. Becsüld meg: A megbecsülés szó rengeteget jelent, próbáld meg néha elmondani a számodra fontos embereknek, hogy mennyire értékeled őket.


Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése