-

2015. március 30., hétfő

Randizz! - Diána és Tamás sikertörténete a Cronoson

"Örömmel jelentem be, hogy közel három éves egyedüllét után megtaláltam a Párom..." - Így kezdődik Diána sikertörténete, ami azt sugallja, hogy 

Több társkereső‘n is regisztráltam már, ebben az időszakban Tamás jelezte is az ismerkedési szándékát, de végül a sok csalódás után feladtam a keresgélést.
Karácsony este nagyon egyedül éreztem magam, ezért úgy döntöttem újra leülök a gép elé...
Az e-mailjeimet böngészve láttam, hogy a Cronos‘ felajánlotta azt a fiút, aki korábban már egy másik társkereső‘n írt nekem.
December 27-én felvettük a kapcsolatot, és egy délutánig tartó folyamatos levélváltás után megbeszéltük, hogy másnap találkozunk.
Mivel munkánkból adódóan mindkettő‘nknek korán kell kelnünk, megbeszéltük, hogy este 7-8-ig találkozunk.
2014. december 28. vasárnap este hét órakor Miskolcon a Minorita templom elő‘tt egy kedves úriember várt. Beszéde, elegáns megjelenése vonzó volt számomra, ami természetesen a jó nő‘i megérzéssel társult. Véget nem érő‘ beszélgetéssel folytatódott az este. A megbeszélt 8 órából fél 12 lett.
Az első‘ találkozással kialakult a szimpátia. Ettő‘l a naptól kezdve nincs olyan nap, hogy ne találkozzunk, esetleg tartsuk a kapcsolatot valamilyen formában.

Üzenem azoknak, akik társat keresnek randizzanak minden olyan emberrel, akik szimpatikusak számukra, mert ez alapján fogják érezni, milyen társra van szükségük valójában egy párkapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése