-

2014. december 23., kedd

Helyettesíthető az intimitás pornóval?

Egyre inkább középpontba kerül a párkapcsolat és a pornó közötti viszony. Forgattak már róla filmet, rengeteg női portál és magazin foglalkozott a kérdéssel, ami továbbra is nyitott. Neked mik a tapasztalataid?



Általában a nők döntő többsége zokon veszi, ha a párja pornót néz, egyfajta megcsalásként élik meg a dolgot, ha fény derül rá.

Az internetnek köszönhetően könnyen, gyorsan és ingyenesen elérhetőek az erotikus töltetű filmek és a férfiak élnek is a lehetőséggel. Persze, a hölgyek is gyakori látogatói a hasonló jellegű oldalaknak, legutóbb például a Pornhub felmérése hívta fel erre a figyelmet.
Mindemellett mégis sokkal gyakoribb, hogy a férfiak ragaszkodnak még párkapcsolatban is a már megszokott kielégülési formákhoz, ahelyett, hogy partnerükkel egymásra hangolódnának és megkezdenék a harmonikus szexuális élet kiépítését.

Egyes szakértők szerint az erotikus filmeket nézők nagyobb eséllyel végeznek önkielégítést, ez pedig segít abban, hogy kevésbé érezzék az egyedüllétből adódóan kétségbeesettnek. Ez fiatal korban még helyénvaló is, érvel például a cikk írója, David Wygant, randitanácsadó, de egy idő után unalmassá kellene, hogy váljon a rutin. Legalábbis eddig ez volt a jellemző tendencia. A szerelem, a szex és az intimitás, a másik közelsége egy teljesen más élmény, ami semmivel sem helyettesíthető, összegzi Wygant kételyeit a témával kapcsolatban.

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése