-

2014. augusztus 29., péntek

Elengedtem a külső elvárásaimat és rám talált a boldogság - Boglárka sikersztorija a Cronoson

Az alábbi sikersztorit Boglárka küldte nekünk, mi pedig örömmel osztjuk meg veletek. A történet tanulsága, hogy ne ragaszkodjunk nagyon a külsőségekhez. Előfordulhat, hogy valaki nem pont úgy néz ki, mint amit elképzeltük, de a belső értékek felülmúlnak mindent. Az igazi akár lehet idősebb is vagy nem feltétlenül szőke és kék szemű, ahogyan azt álmainkban elképzeljük. Ez sok elszánt társkeresőnek adhat ösztönzést, és talán egy kulcsot ahhoz, hogy megéri picit eltérni a berögzült elvárásainktól, mert az élet talán épp így hozza el számunkra a várva várt boldogságot!
Forrás: Flickr

"Közel 10 éve kerestem a társam: a szórakozóhelyeken való ismerkedést kevésbé találtam előnyösnek, és munkámból adódóan is elfoglalt voltam. Úgy gondoltam, hogy az online társkereső az egyetlen olyan formája az ismerkedésnek, ahol akár több embert megismerhetek viszonylag rövid időn belül.  Igaz, engem is értek kezdeti kudarcok - többször is töröltem magam, majd újra regisztráltam a társkereső oldalakra -, viszont tudat alatt hittem és éreztem, hogy ez az út, ahol mégis szerencsével járhatok és nincs veszítenivalóm.

Úgy döntöttem ideje egy helyre és célra fókuszálnom, így a Cronoson újra bizakodva kezdtem el a társkeresést, viszont már nem volt fő szempont, hogy azonos településről ismerjem meg a leendő párom. Mint minden embernek, nekem is voltak elképzeléseim a számomra ideális férfiről, mégis a keresési szempont szerinti beállításaimtól eltekintve, érdemes volt olyan érdeklődőknek is esélyt adni, akik teljesen eltérőek voltak az „ideáltól”. Ennek köszönhetően sikerült egy olyan úrral megismerkednem, akivel 3 hét levelezés után sor került a személyes találkozóra is. Ez olyannyira jól sikerült, hogy már az első találkozáskor tudtuk mindketten: lesz folytatás.

A hitem az új társban olyan erős volt, hogy már az sem zavart, hogy az élet 180 fokkal felülírta az elvárásaim szerinti szempontokat, ami a külsőségeket illeti, mégis örömteli volt az új élmény, mert lehet, hogy mást képzeltem el, de nagyon tetszett, amit kaptam.

Igaz különböző városból találtunk egymásra, mégsem okoz a távolság gondot számunkra. Úgy látjuk: ha valaki igazán erősen akarja a kapcsolatot, akkor a kezdeti távolság nem lehet akadály. Megismerkedésünk óta negyed év telt el és sikerült meghoznunk azt a döntést, hogy komolyan tervezzük együtt a jövőt, így töröltük magunkat a társkereső oldalról. Még egy darabig kétlaki életet élünk, de terveink között szerepel az összeköltözés is. Boldogok vagyunk és mindketten élvezzük az új életünket!"

Ezúton köszönjük Boglárkáéknak, hogy megosztották velünk szerelmük történetét és kívánunk közös életükhöz sok boldogságot!


Arra kérünk titeket, ha ti is nálunk találjátok meg a párotokat, ne felejtsétek el megosztani velünk! Írjátok meg egymásra találásotok a sikersztorik@ctk.hu email címre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése