-

2017. január 5., csütörtök

Különbség lány és nő között

Megnéztük már, hogy mi a különbség fiú, és férfi között. Ígértük, hogy megnézzük a különbséget lány és nő között. Na lássuk!


Különbség lány és nő között1. A lány állandó figyelmet akar, a nő tiszteletet. A lány elvárja, hogy minden hím érte rajongjon. A nő megelégszik egyetlen férfi odaadó imádatával.

2. A lány képtelen konfliktust kezelni, bedobja a hisztit. Durcázik, csendkirálylányt játszik, napokig sír, akárcsak kislányként, amikor nem kapott meg valamit azonnal. A passzív agresszivitást a tökélyre fejleszti. A nő, bár ugyanúgy haragot és frusztrációt érez, mégis kifejlesztette önmagában a felnőtt reagálás képességét, vagyis felnőtt nőként leül az asztalhoz, és elmondja, mi bántja.

3. A lány akut hercegnő-szindrómában szenved, és el is várja, hogy így bánjanak vele. Úgy érzi, ez alanyi jogon jár, ezért többet vár el, mint amit értékelni tud. Vagy amit megköszön. A nő elhelyezte önmagát a minőség és igényesség színvonalán, és ehhez tartja magát. Nem elvárásai vannak, melyeket kivetít másokra.

4. A lány a szexi, vonzó külsőt az életben való boldogulás egyetlen valutájának tartja. Ha el akar érni valamit, akkor a szexualitását és kellemes külső jegyeit használja egyedüli fegyverként. A nő a kívánatos, csábos külsőn túl, tisztában van belső értékeivel, melyet erőteljesen érzelmi és értelmi intelligenciára helyez.

5. Egy lány a mellette álló férfit ATM automatának használja, ő az egyetlen pénzügyi stratégiája. Egy nő önmaga pénzügyi stratégiája. És ha netán olyan kapcsolatba lép valakivel, ahol a gondoskodó férfi fontosnak és megtisztelőnek érzi, hogy ő legyen az elsődleges kenyérkereső, az csak egy bónusz, nem az egyetlen lehetséges opció a túléléshez.

6. A lány büszke arra, hogy nem tud főzni, hogy fogalma sincs, hogy kell bekapcsolni a sütőt, és nem mosogat, mert házon kívül étkezik. A nő a házimunkát és a főzést egyfajta önmaga és mások iránti gondoskodásként fogja fel, ez a hozzáállás alapvetően fontos a családalapításhoz.

7. A lány nem tiszteli a testét, felelőtlenül odadobja akárkinek, a szexet kizárólagos életigenlésként ünnepli. Egy lány csupán a táskáit és a cipőgyűjteményét ápolja, de energiaitalt reggelizik, és junk food a vacsorája. A nő tudatosan törődik a testi és lelki egészségével.

8. A lánynak felületes listája van a tökéletes partnerről. Így néz ki: szexi, népszerű, trendin öltözködik, több mint 180 centi magas, gazdag. A nő listája ilyen: tisztességes, érzelmileg és értelmileg intelligens, kedves, jó és érzékletes kommunikátor.

9. Egy lánnyal folyamatosan fáradtnak érzed magad, mert sokkal többet vesz el, mint amennyit adni tud. Egy nő feltölti a a férfi kiürült szeretettankját, lehetőséggel és szenvedéllyel tölti meg életét.

10. A lány egyik szociális körből ugrál a másikba, gyors, felszínes, tiszavirág életű, semmitmondó barátságokat létesít. A nő értékeli a mély, őszinte barátság jelentőségét. Rendszeresen táplálja azokat energiával, ráfordított idővel, és hálával.

11. A lány játszmázik. A nő soha.


+1. A lányokat figyelem, a nőket szeretet veszi körül.
forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése