-

2015. január 29., csütörtök

Sólyom Ági: Valentin-nap – BRRRR!!!

Igen, közeledik az a nap, amikor a világot elözönlik a piros szívek, a desszertek és a négysoros szerelmes költemények minden létező formában: on- és offline, amikor a virágárusok fölébrednek téli álmukból, nagyot nyújtóznak, és kinéznek, jön-e vevő, amikorra a sarki bolt vezetője is némi ceruzavég-rágcsálás után dupla adag macskanyelvet rendel a biztonság kedvéért. Közeledik a Valentin-nap.



De még mielőtt a paplant a fejedre húznád és egy egész tábla csokoládé elmajszolásával büntetnéd a világot, hogy neked még mindig nincs párod, hadd adjak néhány jó tanácsot a Valentin-nap túléléséhez, sőt: élvezéséhez!

1. Restauráld a profiloldalad!

Mikor néztél rá utoljára a profiloldaladra a kedvenc internetes társkeresődön? Ha a képed alapján a macskád se ismer föl, ideje lecserélni. Nézd át, minden releváns információt tartalmaz-e rólad, szűrőként működik-e, vagyis akire feltehetőleg nem vagy kíváncsi, az nem fog az adatlapod alapján írni neked. Szerepelnek benne hobbik, kedvtelések? (Tudod: metálrajongó vagy operabarát? A kettő általában nem fedi egymást.)

2. Adj esélyt!

Ha gyűlnek az érdeklődő levelek, itt az ideje, hogy válaszolj! Adj esélyt az érdeklődőknek, annak is, aki elsőre talán nem kifejezetten szimpatikus, egyszerűen csak keveset árult még el magáról. Szánj rá időt és írd meg a legfontosabb leveleket!

3. Lépj ki!

Lépj ki az online világból, ismerd meg személyesen is, akivel eddig csak leveleztél! Ha komolyan partnerre vágysz, ezt a lépést előbb-utóbb meg kell tenni. Válasszatok egy kellemes helyszínt: egy kávézót vagy egy éttermet, ahol nem a fogyasztás a lényeg, hanem az atmoszféra, ahol el lehet tölteni oldott légkörben egy-két órát.

4. Mozdulj ki!

Ha nincs párod, akkor barátokkal! Ismerkedni is könnyebb, ha nem vagy egyedül. Válasszatok ki egy programot, amit mind érdekesnek találtok és rajta! Ha csak azzal a céllal indultok, hogy jól fogjátok magatokat érezni, már az is jobb, mint otthon gunnyasztani egyedül. De célul tűzhetitek ki azt is, hogy megszólítjátok a számotokra szimpatikus embereket és beszédbe elegyedtek velük. A vége még telefonszámcsere is lehet. Itt olvashatsz többet párkapcsolati kérdésekről: http://parharmonia.hu/blog/
Szóval Valentin-nap: egy újabb esély! Használd ki!

Sólyom Ágnes

Párkapcsolati súgó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése