-

2019. november 13., szerda

Hogyan érdemes társat keresni egy hosszú párkapcsolat után?

Akár veled szakítottak, akár te vetettél véget a dolgoknak, újra kezdeni a társkeresést nagyon nehéz feladat. Különösen akkor, ha egy hosszabb kapcsolat után kell újra a nulláról kezdened…



Hogyan érdemes társat keresni egy hosszú párkapcsolat után?



Ez az egész szituáció nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják: ha ledobott a hátáról a ló, ülj vissza minél gyorsabban. A hosszú kapcsolat után újra belépni a társat keresők világába olyan mintha egy teljesen új univerzum nyílna meg előtted. Segítünk egy kicsit eligazodni ebben az új világban.

Nem kell részletezni

Ha sikerült rávenned magad, hogy randizni kezdj akkor ne törd le a saját vagy a randipartnered lelkesedését azzal, hogy már a találkozás elején közlöd, nemrég ért véget egy hosszabb kapcsolatod. Ha valóban túltetted magad a múlton, akkor ez fölösleges, arról nem is beszélve, hogy csak saját magadat és a veled szemben ülőt hozod kellemetlen helyzetbe.
Ne tettess

Sokan esnek abba a hibába, hogy szakítás után teljesen újra akarják formálni a személyiségüket. Nyilván valamennyit változtat rajtad a helyzet, de óvakodj attól, hogy olyan embernek állítsd be magad, amilyen tulajdonképpen nem vagy...
Berozsdásodtál?

Ha úgy érzed, hogy berozsdásodtál, fogalmad sincs, hogy kezdj neki a társkeresésnek és bizonytalan vagy mindenben, akkor itt az ideje annak, hogy többet beszélgess az egyedülálló barátaiddal.
Fedezz fel mindent

Kísérletezz, találkozz olyan emberekkel is, akikkel régebben nem jöttél volna ki. Lehet, hogy megváltoztál az évek során és az, hogy különböző stílusú, típusú emberekkel találkozol segíteni fog abban, hogy megismerd az új önmagad.
Maradj érdeklődő

Lehet, hogy csak azért jársz el, hogy elfelejtsd a szakítás fájdalmát? Próbálj meg felülkerekedni ezen az érzésen és tiszteld meg a randipartneredet azzal, hogy tényleg rá figyelsz.
Hallgass a megérzéseidre

Szabad vagy, tedd azt amit jónak érzel és hallgass a szívedre. Ha valakivel úgy érzed, hogy működhetne a dolog, akkor találkozzatok többet, de ha nem működik a kémia, mondd meg a másiknak őszintén.
Nem kell elsietni

Ne gondold azt, hogy feltétlenül egy újabb hosszú kapcsolatba kellene bonyolódnod. Élvezd ki a randizást és addig, amíg nem állsz készen ne köteleződj el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése